Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van? Van valakinek valamilyen ötlete?
A helyzet az, hogy nem vagyok az a pasizós típus, de mint minden kamaszlányak, nekem is vannak "kiszemeltek", akik tetszenek egy bizonyos szinten...és a következő a helyzet: mindig, amikor megtetszett egy fiú nekem, (nem mentem hozzá meg ilyenek) de a fiú elkezdett nézni. De nem egy pillanatra gondolok, hanem sokszor, gyakran, és barátnőim is mondták, hogy mennyire néz meg ilyenek....az egyik utánam fütyült, meg ilyenek. Annyira örültem, erre kiderült, hogy tudja, hogy nekem tetszik, és nem akar semmit. Ok. a következő szintén bámult, a nevemre megfordult, "produkálta" magát, erre barátnője van...és a barátnője is "méreget" engem......a harmadik is hasonló. a negyedik meg nagyon bámul, közbe meg másba szerelmes....én ezeket nem értem....ilyenkor mindig beleélem magamat,a végén meg.....
És a baj hozzá, hogy én nem nagyon merek a szemükbe nézni, meg semmi...így meg főleg nem....valakinek nincs ötlete, hogy miért "szórakoznak" akkor? Ha buta kérdés bocsánat, de ilyen téren még tudatlan vagyok:)
Köszönöm szépen a válaszodat:)
Igaz, most növök meg ilyen, de az önbizalmam is a nullán van, ha látom, hogy például a "menőkért teljesen odavannak":/
de köszönöm, élvezni élvezem, csak úgy elég nehéz, hogy tudom, hogy semmi sem lehet:)
Köszönöm a válaszodat:)
Én sem szeretnék olyan fiúval lenni, aki csak kihasznál...és köszönöm:)
Várok majd arra, aki igazán tud szeretni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!