Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nagyon jó barát (nőm), barátok vagyunk már jó pár éve és most egyre erősebb vonzalmat érzek iránta, de nem nagyon merek lépni, mivel féltem a barátságunkat is. Van valakinek esetleg valamilyen tapasztalata ilyen téren?
Szia!
Velem ugyanez a szitu.. Csak annyi különbséggel hogy én vagyok a lány. Mondjuk én tudom hogy a fiú is ugyanúgy érez ahogy én.
Tudod ezekkel a dolgokkal az a baj, hogy (mint mondtad is) ha öszejöttök, és nem műküdne akkor elveszítenéd, mint barátot. Ha viszont nem jöttök össze, és te szereted, akkor ha neki lesz valakije, te szomorú, féltékeny stb leszel, még ha nem is mondod ki, mert nem akarod megbántani stb.
Ez az egész dolog nagyon nehéz. Mi odáig jutottunk, hogy csókolóztunk is, de mégis megbeszéltük, hogy maradjunk barátok. Azóta próbálok nem úgy érezni iránta, de valahogy nem megy. De azért reménykedek hogy idővel sikerülni fog elfelejtenem így.
Szerintem az a megoldás, ha elmondod neki hogy mit érzel, aztán megbeszélitek. Két megoldás van (összejöttök, vagy nem) mindkettő elsülhet jól is, és rosszul is. Az biztos, hogy nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!