Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden csajnak a, , rosszfiúk" kellenek?
ma 13:50
nem a magabiztosságot, határozottságot azonosítjuk a rossz fiúval, hanem, hogy mekkora másokat lenéző, nagyszájú, agyilag zokni és vadállatok ezek a fiúk, akik félrekefélnek meg persze bántják is a nőt testileg-lelkileg
Be kellene tiltani ezt a fajta kérdést. Már százezerszer fel lett téve és meg lett válaszolva. Nyugodtan utána lehetne nézni, nem nagy munka az.
"Minden csajnak a, , rosszfiúk" kellenek?"
A nőknek férfias férfiak kellenek, roppant megdöbbentő módon.
"Ha igen,körülbelül hány éves kortól értékelik ha valaki normálisan beszélget velük ?"
Attól függ, mit értesz normálisan-on, mert a "normálisan" szót az alacsony szókincsű emberkék "az, ahogy én csinálom" helyett szokták használni.
Szerintem nincs olyan, hogy csak rossz és csak jó, valamint minden párkapcsolatban másként viselkedik az ember. Ha a rosszfiú alatt drogos bunkó elmebeteget értesz, az nem vonzó egy nőnek se. Én sokkal inkább a határozottságot értékelem egy pasiban, de attól, hogy nem egy alamuszi nyuszi, akinek nincs saját véleménye, még nem lesz rosszfiú.
Kijavítanálak: Szinte minden csajnak határozott pasik kellenek.
ma 14:52
én nem bírom az ilyen keménykedő balf@szokat, egy normális férfi senkivel sem goromba vagy bunkó!!
attól most azt hiszi, hogy a nőnél menőbb lesz, igen sajnos tényleg ezekre buknak a nők ahogy látom
a verés az túlzás volt, de a megcsalás és a durván keményen parancsolgatás az bejön a nőknek
Nem rossz fiú, hanem határozott, ami nem egyenlő a bunkóval.
Amúgy minden lánynak/nőnek más kell, ahogy a fiúknak/férfiaknak is.
Nem lehet ennyire általánosítani! Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!