Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék túllépni?
2 évig jártam a barátommal, szép kapcsolat volt. Azelőtt senkit se szerettem, semmi se számított nekem, nem voltak szinte érzéseim. Aztán jött Ő és szebbé tette az életemet, újra tudtam mosolyogni, de két hónapja már, hogy keményen szakított velem, végig rútul becsapott, nem volt igaz egy szó se. Nem tudom kiheverni, folyton Ő jár az eszemben.
Mindig rémálmaim vannak, sírva ébredek, nem tudok örülni semminek, elvesztettem az érdeklődésemet minden iránt, lefogytam 10 kilót és nem megyek ki a házból, mert szégyenlem azt, akivé lettem.
Szüleim már nincsenek, a barátaimnak van szerelmük és mindig mellettük vannak, én pedig nem bírnám végignézni, ahogy ők szeretik egymást.
Volna ötletetek, hogy tudnék változtatni a dolgokon?
F/19
Nem megy ez ilyen könnyen, a barátaim csak a szerelmükkel törődnek és folyton róla áradoznak és ez nekem többet árt, mint segít. Tanácstalan vagyok.
És igen, fiúval jártam...
"mert szégyenlem azt, akivé lettem. "
Én is szégyellném.
De én nem vagyok meleg..
És mást se tudok találni, mert még mindig szeretem.
Nem azon van a hangsúly, hogy fiúval jártam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!