Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék könnyebben túllépni?
Idővel.
Amúgy én nem szakítottam volna, még akkor sem ha a jövőre nézve esélytelen a dolog. Először is azt nem tudhatod hogy esélytelen-e vagy sem.Sosem tudhatod mit hoz az élet. Addig kell együtt maradni amíg szeretitek egymást, amíg élvezitek egymás társaságát, nem szabad előbb szakítani, mert akkor ez lesz a véga sajnos.:(
Így örökre bánni fogod amit tettél, és talán sokáig benned lesz az, hogy mi lett volna ha együtt maradunk?!
Hát amikor a párom szakított velem,akkor ő azt mondta nekem h az idő majd segít felejteni..
és azóta hónapok teltek el,és tény h elfelejteni még nem tudtam,de vmivel azért könnyebb mint mondjuk az első néhány hétben/hónapban volt.
a barátok tényleg sokat tudnak segíteni,és h társaságba legyél amennyit csak tudsz,vagy a családoddal tölts több időt.
21/l
Megértelek, hogy te nem szakítottál volna. De hidd el itt valami olyan dologról van szó, amivel nem lehet együtt élni sajnos :( Senki nem lenne rá képes hosszú távon...én húztam ameddig tudtam, de eddig bírtam. Komoly probléma áll a háttérben:( Nem akarom ide kiírogatni a konkrét okot, de elég nagy a baj.
De azért köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!