Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál ha a párod/barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha a párod/barátnőd/barátod nem venné fel neked a telefont elég sokszor vagy kikapcsolná direkt?

Figyelt kérdés
A napszak bármely szakában hívom soha nem veszi fel,vagy ha igen akkor is nagy hehezzen..hívhatom reggel,délben,délután.este és bármikor...és van olyan hogy nem dolgozik és különösebb dolga nincs nagyon neki és akkor sem veszi fel...csak mondjuk a 4. hívásra..nem zaklatom és nem hívogatom egész nap,de nem tudom miért olyan nagy dolog felvenni azt a telefont..amikor elérem akkor is a lehető legrövidebbre akarja fogni a beszélgetést mintha leakarna rázni..már nem tudom mit gondoljak..olyan is volt pont tegnap hogy direkt kikapcsolta..jó igaz ez nem sokszor fordult elő de akkor is idegesítő..
2012. jan. 12. 15:47
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 zokniszörny ***** válasza:

Kedves kérdező: örülök, hogy hasznosnak tartottad a válaszomat. Viszont tájékoztatásul közlöm, én valóban csak ismételtem, kb. tízszer leírták már előttem, amit írtam.

Bánomisén nem sértegetett téged, sőt, nem is kötekedett veled.

2012. jan. 12. 17:18
 62/67 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

tessék még ha nem is te tetted fel a kérdést, itt találsz választ hisz ugyan az a probléma

2012. jan. 12. 17:20
 63/67 anonim ***** válasza:
85%

A párod kísértetiesen hasonlít az én exemre. Ő ugyanezt játszotta el velem, mint utólag kiderült, azért, mert már nem volt rám kíváncsi, de ahhoz nem volt elég gerince, hogy megmondja, hogy ő már közben mást keresgél.

Én a helyedben nem keresném egy ideig. Derüljön ki, mennyire vagy neki fontos. Mert szerintem ha valaki szeret valakit, akkor örül neki, ha beszélhet vele... de ez csak az én véleményem.

2012. jan. 12. 17:35
 64/67 A kérdező kommentje:

ma 17:35

hát igen..én is így gondolom..én is ezen a véleményen vagyok..

2012. jan. 12. 17:43
 65/67 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen helyzetem.

Meg volt beszélve, hogy 20:00-kor telefonálunk, mert ugye koleszos voltam és volt, hogy még fél kilenckor se hívott fel, vagy nekem nem vette fel. A kamu szöveg az volt, hogy a nadrágjában van a teló, közben meg csetelgetett más nőkkel...

2012. jan. 12. 19:42
 66/67 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem ő nem is hisz már a távkapcsolatban, amit meg tudok érteni. Hosszútávon mi értelme van egy olyan kapcsolatnak, amiben max 2-3 hetente találkoztok? Ez egy vicc, nem kapcsolat...

Így akarja a tudtodra adni, hogy neki ott külön élete van, és ebbe te a távolból nem férsz bele. Egy idegesítő kötelesség van, akivel muszáj minden este beszélgetni, de napközben sem hagy békén. Talán már van is valakije, ami érthető...

2012. jan. 12. 20:13
 67/67 anonim ***** válasza:

Hát ez nem igazán utal jó állapotra.

Kérdezz rá, mikor személyesen találkoztok, hogy mi van.

2012. jan. 12. 20:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!