Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál ha a párod/barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha a párod/barátnőd/barátod nem venné fel neked a telefont elég sokszor vagy kikapcsolná direkt?

Figyelt kérdés
A napszak bármely szakában hívom soha nem veszi fel,vagy ha igen akkor is nagy hehezzen..hívhatom reggel,délben,délután.este és bármikor...és van olyan hogy nem dolgozik és különösebb dolga nincs nagyon neki és akkor sem veszi fel...csak mondjuk a 4. hívásra..nem zaklatom és nem hívogatom egész nap,de nem tudom miért olyan nagy dolog felvenni azt a telefont..amikor elérem akkor is a lehető legrövidebbre akarja fogni a beszélgetést mintha leakarna rázni..már nem tudom mit gondoljak..olyan is volt pont tegnap hogy direkt kikapcsolta..jó igaz ez nem sokszor fordult elő de akkor is idegesítő..
2012. jan. 12. 15:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 A kérdező kommentje:

ma 16:52

........

2012. jan. 12. 16:57
 52/67 zokniszörny ***** válasza:
100%
A párod le akarja zárni a kapcsolatot veled. Ne hívd egy hétig, ha nem keres, akkor világos - nincs már rád szüksége. Ennyi.
2012. jan. 12. 17:02
 53/67 A kérdező kommentje:

ma 17:02

Na látod bánomisén ilyen egyszerű válaszokra voltam kíváncsi ahogy a 17:02 válaszoló röviden tömören kertelés nélkül elmondta minden személyeskedés és kötekedés nélkül..na ehhez hasonló válaszokat megköszönném..

2012. jan. 12. 17:05
 54/67 bánomisén ***** válasza:
100%

Előtte már nyolcan elmondták ugyanezt, csak nem olvastad el :-) És ha te ezt akartad hallani, akkor már kilencszer megkaptad.

Én viszont nem azért vagyok itt, hogy azt mondjam, amit te, vagy bárki más hallani akar. Azért vagyok itt, hogy a saját véleményemet mondjam el.

Ha azt akarod válaszként kapni, amit hallani akarsz, akkor legközelebb írd ki a választ is, úgy egyszerűbb lesz :-)

2012. jan. 12. 17:08
 55/67 anonim ***** válasza:
60%

Hisztis rib vagy, párod utál.

Na ez egy kertelés nélküli változata a másik kettõ normális hozzászólásomnak.

Így felfogod, vagy még zaklatod az értelmes embereket?

Nem tudom hány éves vagy, de még ha testileg ki is fejlõdtêl már, agyilag még leragadtál az 5 évnél...

2012. jan. 12. 17:10
 56/67 A kérdező kommentje:

ma 17:08

nem nem azt akarom hallani!!az őszinte válaszokat akarom hallani...nekem a kötekedés nem tetszett hogy minek teszem fel a kérdést még egyszer,miközben nem is én voltam...én a kívül állok véleményére vagyok kíváncsi..amit ők gondolnak..de ha lehet személyeskedés és kötekedés nélkül..

2012. jan. 12. 17:13
 57/67 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, ne foglalkozz velük. Képzeld, ez egy olyan oldal, ahol ha felteszel egy kérdést, ezek a kis nyomorutak megtalálnak minden lehetséges pontot, ahol beléd lehet kötni. Elkezdenek sértegetni, majd mikor kikéred magadnak, akkor hisztisnek neveznek és ezzel cseszegetnek tovább. Ha holt nyugodtan írsz, akkor meg azt mondják, hogy hideg és bunkó vagy. Ezt fogadd el, nem csak veled csinálják:))
2012. jan. 12. 17:14
 58/67 anonim ***** válasza:
13%

már tényleg feltetted ezt a kérdést és ne hazudj, hogy most regisztráltál mert nem igaz

akkor is írták elég sokan, hogy ő már nem szeret téged és ezért nem veszi fel a telefont ezért nem hív vissza, mit nem lehet ezen megérteni

2012. jan. 12. 17:16
 59/67 bánomisén ***** válasza:
24%

Kérdező, itt csak egyetlen ember kötekedik, és az te vagy. Amint ezt belátod és változtatsz a kommunikációdon, a válaszok stílusa is változni fog. A tartalmuk nem, de legalább nem fognak annyian leribancozni.

Velem meg nem jó lóra tettél, hogy engem szemeltél ki "beszélgetőpartnerednek", mert tényleg megeszlek reggelire :-) Anyád lehetnék és rendszerint fát lehet vágni a hátamon. A pimasz kislányokat meg rendre szoktam utasítani, persze a magam nyugodt, udvarias módján, a ribancozást meghagyom vehemensebb társaimnak :-)

2012. jan. 12. 17:16
 60/67 anonim ***** válasza:

Nézd kérdező kb 6 oldal választ kaptál abból 3 oldal oltás oda-vissza.

Nem kellett volna felvenni a dolgot hanem megírni, hogy nem te voltál és akkor hagyják ennyiben a dolgot. Itt gyakran megesik, hogy valaki 1000x is kiírja ugyanazt a kérdést (igen vannak ilyen okos emberek vagy csak unatkoznak), de ha nem te voltál, akkor meg? Megmondod azt kész.

2012. jan. 12. 17:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!