Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha a párod/barátnőd/barátod nem venné fel
neked a telefont elég sokszor vagy kikapcsolná direkt?
nincs mit mondani, és a pasik nem szeretik a fölös locsogást
meg van fejtve a rejtvény!
2012. jan. 12. 16:12
Szerintem lehet itt kifogásokat keresni amit többen is írtak hogy nem szereti a telefonálgatást stb... de ez akkor is parasztság részéről, hogy mindig Te keresed és akkor sem tudod elérni. Én a helyebe nem hívogatnám, főleg ennyiszer mert egyrészt ez gáz, meg az is hogy nem látod be hogy nem érdekled ilyen szinten. Ha akarna Veled kommunikálni megoldaná valahogy, felesleges munkára fogni. Amúgy ezen kívül milyen a kapcsolatotok, ez az egy dolog ami nem stimmel?
2012. jan. 12. 16:13
23/67 A kérdező kommentje:
Volt olyan is hogy valakivel össze veszett a családba és azért nem akart velem skypon beszélni és hívtam hogy mi a baj,mert azt gondoltam velem van baja...közben nem..de mondta hogy most nem akar velem beszélni...miért nem amikor nem is én velem veszett össze??szóval nem értem...
Az esetek 90 %-ban én sem veszem fel a telefont. Az oka pedig a következő: vagy órán ülök, ami reggeltől késő délutánig tart, ja és szombat délelőtt is van órám, vagy pedig dolgozom, vagy egyszerűen lenémítottam órára és utána elfelejtettem visszahangosítani és persze akkor nem hallom hogy hívnak. A legjobb, mikor szombaton levágom a telefonom a táskámba, hétfőig nem is látom. Na most szombat este viszont annyira le van már merülve, hogy ki is kapcsol magától. Hétfőn töltőre teszem és akkor veszem észre, hogy többször is kerestek. Ez sajnos nálam így megy. Elfoglalt is vagyok, meg nem azon jár állandóan az eszem, hogy nézzem, nem hívtak e. Neked sem kell ettől megijedni. Az, hogy valaki nem elérhető állandóan még nem jelenti azt, hogy utál téged vagy mit tudom is én. Egyébként általában én is rövidre fogom a beszédeimet (kivéve, ha legjobb bnőmről van szó, akivel órákat tudok dumcsizni), mert miért is pofázzak annyit, mit raboljam mások idejét és másik is miért rabolnák az enyémet?
2012. jan. 12. 16:15
Nem cseszegetésből mondom, de múlt héten is feltetted ezt a kérdést.
Használd a kiemelést, ha még több választ szeretnél rá kapni.
A véleményem továbbra is az, hogy számomra ez nem fér bele a harmónikus kapcsolat fogalmába, arra pedig semmi szükség, hogy felőröljön egy kapcsolat, így én nem maradnék vele a helyedben.
Amúgy azóta sem találkoztatok???
2012. jan. 12. 16:15
26/67 A kérdező kommentje:
Szerintem itt mindenki félre érti a dolgot vagy is sokan és azt gondolják hogy én egész nap hívogatom...nem nem hívogatom egész nap,délután szoktam vagy délelőtt megcsörgetni és nem hívogatnám ha felvenné,de van olyan hogy felhívom 3 szor több órával később akkor sem veszi fel és legalább vissza hívhatna hogy látom kerestél...
27/67 A kérdező kommentje:
ma 16:15
Mi bajod van???Most regisztráltam tegnap erre az oldalra és kb ez a második kérdésem...pff milyen emberek vannak itt...no comment..
Mi csak nagyon fontos dolog miatt hívjuk egymást a párommal napközben. Este úgyis találkozunk, napközben meg mindenki teszi a dolgát. Persze, ha ég a ház, arról azért értesítjük egymást.
2012. jan. 12. 16:20
29/67 A kérdező kommentje:
ma 16:15
Amúgy szerintem jó páran feltettek ilyen kérdést már ezen az oldalon...nem értem mi a gondod??
Nyugi, ez csak a szokásos kukacoskodás.
Ha règen is ezt csinálta volna, akkor lenne valami a válaszadók kifogásaiban, így nincs.
A párom az utóbbi idõben a régi barátaival csinálja ezt. Ez nála virágnyelven zzt jelenti, hogy barátság lezárva.
Sajnálom.
2012. jan. 12. 16:24
Kapcsolódó kérdések: