Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál ha a párod/barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha a párod/barátnőd/barátod nem venné fel neked a telefont elég sokszor vagy kikapcsolná direkt?

Figyelt kérdés
A napszak bármely szakában hívom soha nem veszi fel,vagy ha igen akkor is nagy hehezzen..hívhatom reggel,délben,délután.este és bármikor...és van olyan hogy nem dolgozik és különösebb dolga nincs nagyon neki és akkor sem veszi fel...csak mondjuk a 4. hívásra..nem zaklatom és nem hívogatom egész nap,de nem tudom miért olyan nagy dolog felvenni azt a telefont..amikor elérem akkor is a lehető legrövidebbre akarja fogni a beszélgetést mintha leakarna rázni..már nem tudom mit gondoljak..olyan is volt pont tegnap hogy direkt kikapcsolta..jó igaz ez nem sokszor fordult elő de akkor is idegesítő..
2012. jan. 12. 15:47
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 bánomisén ***** válasza:
65%

Kérdező, ha ilyenkor vagy nyugodt, akkor milyen vagy, amikor indulatos vagy? :-))

Nem vagyok itt hat éve és nem vagyok kiskirály. Viszont nem sértegetek sem kérdezőt, sem válaszolót úgy, mint te.

Te kérdeztél, mi válaszoltunk, mi a gond? :-)

2012. jan. 12. 16:38
 42/67 A kérdező kommentje:

ma 16:38

nem tudom melyike gondolsz..és mit nevezel te indulatosnak??linkeld már be kérlek...

2012. jan. 12. 16:39
 43/67 A kérdező kommentje:

ma 16:38

Ki sértegetett téged????linkeld be te is hogy hol és kihez szóltam egy rossz szót is???

2012. jan. 12. 16:40
 44/67 bánomisén ***** válasza:
71%

Parancsolj:

"A kérdező kommentje:

ma 16:32

indulatos??miről beszélsz??unatkozol??vagy mi bajod van??mi volt ebben az indulat??túl sokat látsz bele...

és egyáltalán nem vagyok ideges nem értem mi a gondod...kicsit túl érzékeny vagy nem gondolod??ráadásul veled meg pláne nem volt indulatos senki..hozzád sem szóltam..ja értem te ide már be vagy regisztrálva vagy 6 éve és te vagy a gyk kis királya...értem így már világos.."

Azt hiszem, veled mindenki normális stílusban beszélt. Sajátítsd el te is az emberhez méltó kommunikáció alapjait, mert így nagyon rosszul fogod magad itt érezni.

Nyugodj meg, kaptál válaszokat, válogasd ki, ami neked tetszik és örülj nekik.

2012. jan. 12. 16:42
 45/67 A kérdező kommentje:
értem nem vitázom veled nem mert te ebben profibb vagy a rutinoddal úgy is te nyersz....tisztán látni hogy itt kötekedsz...nem veszed észre hogy válaszodat lepontozták??vajon miért?mert annyira igazad van biztos..
2012. jan. 12. 16:47
 46/67 A kérdező kommentje:
plusz a kedves troll társadnak miss nem tudom milyen alexandrának is a 9% ban hasznos kérdésével sokra mentünk,nem véletlen hogy 9%...
2012. jan. 12. 16:49
 47/67 bánomisén ***** válasza:
Kérdező, itt ha felteszed kérdésként, hogy mennyi 1 + 1, és nyolcan válaszolják, hogy 2, azokat is lepontozzák :-D Majd megtanulod idővel, hogy itt a százalékok semmit sem jelentenek. Kezdj el te is válaszokat adni és majd meglátod :-)
2012. jan. 12. 16:49
 48/67 bánomisén ***** válasza:
85%
Egyébként meg lehet, hogy jóval idősebb vagyok nálad és ezért nem tudsz kihozni a sodromból, nem elképzelhető? :-) Nem csak tinédzserek vannak ám itt, vagyunk itt szép számmal a harmincas, negyvenes, ötvenes korosztályból, sőt még idősebbek is akadnak. Tehát ha így hisztizel és kötözködsz valakivel, az lehet, hogy szüleid, vagy nagyszüleid korabeli és te megpróbálod kioktatni. Ez azért kicsit nevetséges, ugye? :-)
2012. jan. 12. 16:52
 49/67 anonim ***** válasza:
81%

Nos, én szerintem értelmes választ írtam, ignoráltad is.

Viszont szívesen járok vissza, mert jót lehet nevetni rajtad.

Itt ordítod szinte hogy te milyen nyugodt vagy.

Ahelyett, hogy nyugodt emberhez méltóan figyelmen kívül hagynád a számodra sértõ - egyébként jogos, és egyre mulatságosabb kommenteket -, itt pattogsz, lelki szemeim elõtt látom is, ahogy csapkodod a billentyûzetet az asztalhoz...

Ha a párodat is ilyen stílusban osztod ki, ne csodálkozz hogy nem akar már tõled semmit. Mert sajna ez a nagy helyzet.

2012. jan. 12. 16:54
 50/67 anonim ***** válasza:
60%
Ideges vagy a párod miatt, és most rajtunk töltöd ki a dühödet.
2012. jan. 12. 16:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!