Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha a párod/barátnőd/barátod nem venné fel neked a telefont elég sokszor vagy kikapcsolná direkt?
Kérdező, ha ilyenkor vagy nyugodt, akkor milyen vagy, amikor indulatos vagy? :-))
Nem vagyok itt hat éve és nem vagyok kiskirály. Viszont nem sértegetek sem kérdezőt, sem válaszolót úgy, mint te.
Te kérdeztél, mi válaszoltunk, mi a gond? :-)
ma 16:38
nem tudom melyike gondolsz..és mit nevezel te indulatosnak??linkeld már be kérlek...
ma 16:38
Ki sértegetett téged????linkeld be te is hogy hol és kihez szóltam egy rossz szót is???
Parancsolj:
"A kérdező kommentje:
ma 16:32
indulatos??miről beszélsz??unatkozol??vagy mi bajod van??mi volt ebben az indulat??túl sokat látsz bele...
és egyáltalán nem vagyok ideges nem értem mi a gondod...kicsit túl érzékeny vagy nem gondolod??ráadásul veled meg pláne nem volt indulatos senki..hozzád sem szóltam..ja értem te ide már be vagy regisztrálva vagy 6 éve és te vagy a gyk kis királya...értem így már világos.."
Azt hiszem, veled mindenki normális stílusban beszélt. Sajátítsd el te is az emberhez méltó kommunikáció alapjait, mert így nagyon rosszul fogod magad itt érezni.
Nyugodj meg, kaptál válaszokat, válogasd ki, ami neked tetszik és örülj nekik.
Nos, én szerintem értelmes választ írtam, ignoráltad is.
Viszont szívesen járok vissza, mert jót lehet nevetni rajtad.
Itt ordítod szinte hogy te milyen nyugodt vagy.
Ahelyett, hogy nyugodt emberhez méltóan figyelmen kívül hagynád a számodra sértõ - egyébként jogos, és egyre mulatságosabb kommenteket -, itt pattogsz, lelki szemeim elõtt látom is, ahogy csapkodod a billentyûzetet az asztalhoz...
Ha a párodat is ilyen stílusban osztod ki, ne csodálkozz hogy nem akar már tõled semmit. Mert sajna ez a nagy helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!