Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál ha a párod/barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha a párod/barátnőd/barátod nem venné fel neked a telefont elég sokszor vagy kikapcsolná direkt?

Figyelt kérdés
A napszak bármely szakában hívom soha nem veszi fel,vagy ha igen akkor is nagy hehezzen..hívhatom reggel,délben,délután.este és bármikor...és van olyan hogy nem dolgozik és különösebb dolga nincs nagyon neki és akkor sem veszi fel...csak mondjuk a 4. hívásra..nem zaklatom és nem hívogatom egész nap,de nem tudom miért olyan nagy dolog felvenni azt a telefont..amikor elérem akkor is a lehető legrövidebbre akarja fogni a beszélgetést mintha leakarna rázni..már nem tudom mit gondoljak..olyan is volt pont tegnap hogy direkt kikapcsolta..jó igaz ez nem sokszor fordult elő de akkor is idegesítő..
2012. jan. 12. 15:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 bánomisén ***** válasza:
58%

Kérdező, mi a baj? Senki sem ígérte meg senkinek a főoldalon, hogy mindig egyetértéssel és támogatással fog találkozni, ha kérdez. Ahogy azt sem, hogy nem fogják esetleg félreérteni. Ez utóbbi ellen úgy tudsz tenni, hogy egyértelműen fogalmazol, amit te nem tettél most meg.

A hisztinek meg semmi értelme, ahogy beregisztráltál, úgy ki is regisztrálhatsz, nem fog történni semmi. Ha nem tetszik az oldal, nem kötelező maradnod, ez nem kényszer :-)

2012. jan. 12. 16:24
 32/67 tetris ***** válasza:
100%

Akárhonnan is nézem, ez a kapcsolat nem működik haramonikusan. Nem az a baj, hogy távol vagytok egymástól, hanem az, hogy egyoldalú a dolog. Valszeg neked fontosabb ő, mint te neki.

A dolog egyértelmű. Számára nem létkérdés, hogy nap mint nap beszélgessen veled, hogy hallgassa a csacsogásodat, hogy elmodja ezerszer is, hogy mennyire szeret. Számára ennél fontosabb dolgok vannak az életben. Ez lehet egy másik lány, vagy bármi. De ha már most sem vagy elég fontos neki, akkor mi lesz később?

Ha valakinek fontos a másik, akkor tűzön-vizen át, akadályt nem ismerve is keresi.

Őszintén! Van ennek a kapcsolatnak így értelme folytatni?

Szinte látom magam előtt, ahogy meglátja a telefonján, hogy te keresed, és vágja a pofákat, hogy na, már megint ez a buta liba zaklat. És kinyomja. Mondd! Mégis minek kellene még történnie ahhoz, hogy végre belásd, hogy ez a pasas le akar koptatni, csak túl gyáva ahhoz, hogy megmondja neked?

Legyen már büszkeséged!!!!! Ne fuss olyan szekér után, ami nem akar felvenni. Ne keresd többet telefonon. Várj, bírd ki. Aztán meglátod, hogy ő keres-e téged.

2012. jan. 12. 16:25
 33/67 anonim ***** válasza:
64%
Valaki itt kicsit hisztisnek tetszik lenni. Magne B6 Femina szedése javasolt.
2012. jan. 12. 16:25
 34/67 A kérdező kommentje:

Senki sem ígérte meg senkinek a főoldalon, hogy mindig egyetértéssel és támogatással fog találkozni, ha kérdez. Ahogy azt sem, hogy nem fogják esetleg félreérteni.

A kérdésem a következő lenne...

Mit nem lehetett ezen a kérdésen érteni??Szerintem teljesen egyszerű és semmi bonyodalmat nem látok ebben a kérdésben...és nem is támogatást kértem hanem véleményt amik ellen nem is tiltakoztam..

De nem értem miből gondolta azt hogy én ezt már feltettem?Szerintem nem csak nekem vannak ilyen kérdéseim..és ha én tettem volna fel akkor sem lenne kötelező ide írni és foglalkozni vele..ha nem a kérdésre válaszol..

2012. jan. 12. 16:28
 35/67 bánomisén ***** válasza:
58%

"A napszak bármely szakában hívom soha nem veszi fel,vagy ha igen akkor is nagy hehezzen..hívhatom reggel,délben,délután.este és bármikor...és van olyan hogy nem dolgozik és különösebb dolga nincs nagyon neki és akkor sem veszi fel...csak mondjuk a 4. hívásra."

Kérdező, szerinted ez nem félreérthető? Szerintem igen. Négy hívás egy nap, a nap minden szakában... Ráadásul, amilyen indulatosnak mutatkozol most itt nekünk, valószínűleg ugyanolyan indulatos vagy a fel nem vett telefonok után és tárcsázol eszetlenül. Az, hogy valójában milyen a mentalitásod, számunkra a válaszaidból derül ki, és ez is félreérthetővé teheti a kérdést...

Higgadj le és fogadd el, ha valaki nem ért veled egyet, vagy félreértheti, ami tényleg félreérthető.

2012. jan. 12. 16:32
 36/67 anonim ***** válasza:
59%
ezen nem kell kiborulni, tessék a hasznos tanácsokat megfogadni a többit meg mellőzd. Ennyi.
 37/67 A kérdező kommentje:
én nem váll veregetést kértem hanem annyit kértem hogy mindenki mondja el a véleményét hogy ki hogyan reagálna és kívül állóként mit gondol róla...
 38/67 bánomisén ***** válasza:
50%
Mellesleg már válaszoltam a kérdésedre, el kellett volna olvasnod a hiszti helyett. Tudod, a válaszokat azért írjuk, hogy a kérdező elolvashassa. Ha nem teszi, az az ő baja, de akkor ne hisztizzen, mert többet nem tudunk tenni érte.
2012. jan. 12. 16:33
 39/67 A kérdező kommentje:

ma 16:32

indulatos??miről beszélsz??unatkozol??vagy mi bajod van??mi volt ebben az indulat??túl sokat látsz bele...

és egyáltalán nem vagyok ideges nem értem mi a gondod...kicsit túl érzékeny vagy nem gondolod??ráadásul veled meg pláne nem volt indulatos senki..hozzád sem szóltam..ja értem te ide már be vagy regisztrálva vagy 6 éve és te vagy a gyk kis királya...értem így már világos..

2012. jan. 12. 16:36
 40/67 anonim ***** válasza:
Olvasd vissza az utolsó kommentedet, amit fél pillanattal ezelőtt hagytál! Na ez az indulat és az értelmetlen hiszti. Mint egy hároméves, aki a földhöz csapkodja magát a boltban, ha nem kap cukrot.
2012. jan. 12. 16:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!