Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Szedj xanaxot.
Amúgy meg szépen mondd el neki,hogy mi a bajod. Ma ahelyett,hogy kommunikálnának az emberek inkább kiírnak egy kérdést.
meg amint olvasom a bővebb leírásodban te már tartasz a sok vitától is.
Idézlek:
"Megprobaltam elmondani neki hogy nekem ebbol mar elegem van de csak veszekedes lett belole "
"Mostanaban tenleg nincsen kedvem vele szerelmeskedni,de ezt nm mondhatom el mert akor megint veszekedni fogunk es abbol mar tenleg elegem van."
Tehát akkor nem mondanám azt, hogy a legmegértőbben viselkedik veled a barátod. De ne csodálkozz rajta, az én volt pasim még oktalanul is össze tudott veszni velem, pedig rosszat nem szóltam, csupán csak annyit mondtam legyen velem őszinte, már ezen összeveszett velem jaj meg még sorolhatnám. 3 év van mögöttünk pár napja szakítottunk. Lehetne a te barátod is figyelmesebb veled mert így sajnos te is beleunsz a dolgokba és más kiutat nem találsz, szakítasz vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!