Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomat kiakasztják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomat kiakasztják a rózsaszín cuccaim! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem rózsaszín mindenem, ruhákon olyan gyakran nem is hordom, csak 4-5 rózsaszín felsőm, illetve pár rózsaszín kiegészítőm van. Azonban vannak rózsaszín cuccaim, mert nagyon szeretem ezt a színt is. Telefon, kulcstartó, tollak... Meg a szobámban is, pl. a függöny, ágytakaró, lakberendezési cuccok egy része rózsaszín... A barátom rendszeresen kiakad ezen... Nem rég vagyunk együtt, ő 37 éves... Mit tegyek? Nagyon el vagyok keseredve!

21/L

2012. jan. 11. 13:58
1 2 3 4
 31/40 bánomisén ***** válasza:
Akkor meg tényleg hagyd, hadd csipkelődjön. Lehet, hogy ha nem a rózsaszín lenne a mániád, akkor mást találna, amin csipkelődhet, lehet, hogy neki ilyen a stílusa. Nevess egyet, aztán kész.
2012. jan. 11. 14:21
 32/40 anonim ***** válasza:

ismétlem amit sokan mondanak:ő 37 éves,ő már kinőtt ebből a rózsaszín,dobcsizz egy üzcsit korszakból,amiben a mai tinik élnek,amilyen még te is élsz 21 évesen...

hülyeségnek találod a válaszom,de 10 év múlva meglátod mégse akkora hülyeség.

2012. jan. 11. 14:40
 33/40 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azért nem tetszik neki, mert 37 éves. Kicsit más életszakaszban vagytok. Már a saját gyerekének kellene rózsaszínre festett szobában aludnia nem a barátnőjének. Meg hát 21 évesen rózsaszín. Fel kellene nőnöd "apukádhoz". ;)
2012. jan. 11. 14:52
 34/40 A kérdező kommentje:
Nem rózsaszínre van festve a szobám! ;)
2012. jan. 11. 14:55
 35/40 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon komoly úri ember lehet, ha 37 évesen a csitriket hajkurássza. Gratulálok neki. Már egy család kellene neki nem 21 éves barátnő. Örökbefogadott vagy mi?
2012. jan. 11. 14:57
 36/40 anonim ***** válasza:

Szerintem itt az a baj, hogy ő 37 évesen még ott tart, hogy folyamatosan piszkál valami miatt. Nem nőtt még fel. Már abból is látszik, hogy ennyi idősen nincs tartós (több éve tartó) kapcsolata, családja, és láthatóan nem is akar, mert egy 21 éves lánnyal van, akinek még kicsit odébb van a családalapítás.

23/l

2012. jan. 11. 14:58
 37/40 anonim ***** válasza:
a barátod fogadjon el olyannak amilyen vagy, vagy húzzon a francba! (ezt egy ismerősöm mondta nekem sokszor, mert nekem is volt egy barátom, aki azért szakított velem, mert a hajamat szőkéről feketére festettem)
2012. jan. 11. 15:16
 38/40 anonim ***** válasza:
A rózsaszín nunád nem zavarja?
2012. jan. 11. 16:47
 39/40 anonim ***** válasza:

Csak gratulálni tudok. Igazi szerencsétlenek vagytok, akik túl bénák a saját kortársaik körében, ezért másnál próbálkoznak és jól meg is indokolják, hogy miért.

Aki 37 éves létére kis csajokra hajt az egy link f*szfej, aki az életben nem lesz komoly és amint felbukkan egy jobb csaj, hamar le leszel koptatva.

2012. jan. 11. 18:41
 40/40 anonim ***** válasza:
Szerintem meg azért zavarja, mert 37 éves, és a sok rózsaszín cucctól egy kis csitrinek látszol, egy kislánybak, vagy aki még mindig a "hercegnő-korát" éli. Azért valljuk be, a rózsaszín nem egy érett felnőttes szín, egy 37é pasi szemszögéből meg pláne! viszont akkor őt nem értem, hogyha komolyabb nőt akar, érettebbet, akkor miért veled van? Lehet mert szeret téged, csak azt akarja, hogy egy kicsit felnőj hozzá!
2012. márc. 2. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!