Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomat kiakasztják a rózsaszín cuccaim! Mit tegyek?
Nem rózsaszín mindenem, ruhákon olyan gyakran nem is hordom, csak 4-5 rózsaszín felsőm, illetve pár rózsaszín kiegészítőm van. Azonban vannak rózsaszín cuccaim, mert nagyon szeretem ezt a színt is. Telefon, kulcstartó, tollak... Meg a szobámban is, pl. a függöny, ágytakaró, lakberendezési cuccok egy része rózsaszín... A barátom rendszeresen kiakad ezen... Nem rég vagyunk együtt, ő 37 éves... Mit tegyek? Nagyon el vagyok keseredve!
21/L
Nézd, én 31 vagyok, de ha lenne egy 18 éves párom (18
min. korhatár, csak hogy korkülömbség közelében legyek),
és tele lenne Hello Kitty-s sz@rokkal (amit szívből utá-
lok), nem érdekelne. Ha jó a kapcsolat, nem egy hülye
figurán vagy színen múlik.
Persze vitaalapnak mindig jó... De ki a fene akar vitat-
kozni azzal, akit szeret.
Félreérted a srácot. A cukkolást nem kéne összekeverni a zavarással... Egészen más a kettő.
Ez a minden rózsaszín dolog eléggé kislányos. Nem azt mondom gyerekes, csak kislányos :) És cukkol vele :P Vedd a lapot :P Cukkolj vissza.
21F
Jaaa, hogy csak piszkálódik?
Azt nem kell ám ennyire felfújni... Csak viccelődik.
28/n
Ha meg csak csipkelődik, hát hadd csipkelődjön.
Egyébként biztos, hogy maga szín akasztja ki? Nem ez a "lelkifurka, szercsi-lávcsi"-stílus? Fogalmam sincs, mert nem hallottalak még beszélni, de ha így fogalmazol, akkor ezen is változtass, ez még a huszonéves, normális srácoknak sem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!