Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomat kiakasztják a rózsaszín cuccaim! Mit tegyek?
Nem rózsaszín mindenem, ruhákon olyan gyakran nem is hordom, csak 4-5 rózsaszín felsőm, illetve pár rózsaszín kiegészítőm van. Azonban vannak rózsaszín cuccaim, mert nagyon szeretem ezt a színt is. Telefon, kulcstartó, tollak... Meg a szobámban is, pl. a függöny, ágytakaró, lakberendezési cuccok egy része rózsaszín... A barátom rendszeresen kiakad ezen... Nem rég vagyunk együtt, ő 37 éves... Mit tegyek? Nagyon el vagyok keseredve!
21/L
Mit kell egy színen kiakadni ? Az összhatást kell nézni.
Amúgy is, ha szeret, akkor kb nem érdekli, milyen szinű.
Ha meg még jól is áll, akkor kb örülnie kellene neki
(értem itt a ruhákra).
Ne legyél elkeseredve, ha nem változik a hozzáállása,
akkor nem lesz hosszú életű a kapcsolat.
OFF: Naa azért egy 37 éves férfi még nem öreg.
A rózsaszín kiegészítő nem túl megnyugtató szín, lehet, hogy őt ezért zavarja.
A megoldás abban rejlik, hogy ilyen nagy a korkülönbség.
Hiába figyelmen kívül akarod hagyni, ez az oka.
Az a baj, hogy szerintem hiába szabadulsz meg a rózsaszín cuccoktól, utána jön valami más dolog, ami őt zavarni fogja. Nem igazán látom, hogy ebből hosszútávú kapcsolat lehet, ilyen dolgokban igenis számít a korkülönbség, amikor az egyik nem tudja tolerálni a másikat.
28/n
Látom, mindenkinek sikerült a lényeget kihámoznia a kérdésből :-D
Egyrészt nem értem, hogy miért nem fogadja el a barátod, hogy te szereted ezt a színt, másrészt meg te is mérsékelheted egy kicsit a használatát, ha már valamilyen érthetetlen okból a rózsaszín őt irritálja. Találjátok meg az aranyközéputat, és kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb problémátok! :-)
Szia!
Azt gondolom, hogy ez a férfi nem hozzád való. Nem a korkülönbség miatt, hanem azért, mert ilyen piti dolgokon kiakad, hogy a cuccaid egy része rózsaszín. Nekem is vannak rózsaszín ruháim, kiegészítőim, sőt a telefonom is rózsaszín. Mégsem vagyok rózsaszín cukorbaba, ahogy az egyik válaszoló jellemezte a kérdezőt.
Keress egy olyan férfit magad mellé, aki el tud fogadni a dolgaiddal együtt is. Nem is hallottam ilyenről, hogy színek miatt kiakad....eszem megáll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!