Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék egy háziállatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék egy háziállatot például egy nyuszit, a párom nem, mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Semmilyen házi állatot nem akar tartani lakásban, viszont úgy ismerkedtünk meg, hogy tudta van egy kutyám, aki sajnos elpusztult, mert megöregedett. Azóta összeköltöztünk és mondta máskor is, hogy kutyát lakásba nem. Mondom oké, az neki is szenvedés, de számomra kell valamilyen kisállat. (egész életemben volt valami, hozzátartozik a természetemhez, nem tudok róla lemondani, ezért most szenvedek egy kicsit a kijelentéstől: vagy én vagy az állatok...) Elgondolkoztam mennyire szerethet engem, ha ez "válóok". Mit javasoltok? Egy nyuszi (volt már nyuszim) kevesebb gonddal jár mint egy kutyus és talán idővel a párom is belenyugszik?! (a kutya mellett a szüleim háza mindig is tisztább volt mint pl. annak akinek egy verebe se volt) Szóval a koszos lakás nem kifogás! Mert kutyával sem volt az.
2012. jan. 10. 13:16
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
nem vagyok az a típus, akinek megmondhatják a magánéletébe hogy mit csináljon, vagy ha ennyire akarnak irányítani akkor keressen egy másik embert, aki hagyja magát és továbbra is dühös vagyok, hogy megmondják mit tehetek és mit nem, nem korlátozhatjuk a másikat, vagy ha akarjuk, akkor tényleg nem a megfelelő ember mellett vagyunk. ennyi.
2012. jan. 10. 13:52
 32/51 A kérdező kommentje:
és ha valaki ezt hisztinek, vagy elkényeztetettségnek tekinti teszek rá.
2012. jan. 10. 13:53
 33/51 A kérdező kommentje:
egy életem van és úgy fogok élni ahogyan én akarok, nem úgy ahogyan mások diktálják.
2012. jan. 10. 13:53
 34/51 anonim ***** válasza:

Így, hogy megvannak, így nem mondanék le róla. (Amúgy férjnél vagyok és szerencsére a férjem is olyan állatbolond, mint én).

De a volt pasim sokszor rinyált a nyuszim miatt, neki kerek-perec megmondtam, hogy a nyúl volt előbb, én vállaltam érte a felelősséget, lemondani nem fogok róla. Ha vmi nem tetszik, ennyi.

A nyuszim megvolt már, amikor a férjemmel összejöttünk, nem kérte volna, hogy mondjak le róla - bár ez egy kicsit más szitu. De ha pl. csak én erőltettem volna a kutyát és ő nem akarja, akkor belenyugodtam volna egy idő után. Sőt, mi már azt is megbeszéltük, hogy valószínűleg nyuszink nem lesz többet panelban.

Nincs esetleg más gondotok is a pároddal? Én úgy érzem, ezt el tudnám fogadni, ha nem lehetne állatkám.

2012. jan. 10. 13:54
 35/51 anonim ***** válasza:
akkor bmeg hagyd ott, és költözz össze egy nyuszival, buta tyúk. ennyi. sajnálom a pasidat.
2012. jan. 10. 13:55
 36/51 A kérdező kommentje:

1. honnan veszed hogy nő vagyok?

2. honnan veszed, hogy nincsen gyerekem?

3. honnan veszed, hogy fiatal vagyok?

kösz

2012. jan. 10. 13:57
 37/51 anonim ***** válasza:

1. A teknős nem olyan, mint egy darab kő, én őket is "babusgatom", másznak rám, stb. De a kérdés nem erről szól, úgyhogy ez mindegy is.

2. Ha neked az állat a fontosabb, akkor úgy tisztességes, hogy minél előbb tisztázd ezt, és szakíts, mert látszik a hozzáállásodból, hogy ebből úgysem fogsz engedni. Semmi baj, van ilyen is. De akkor úgy illik, hogy ezt vállald, és mondd meg a párodnak, hogy így nem működik a dolog...

2012. jan. 10. 13:59
 38/51 A kérdező kommentje:
2 állatbolond egy pár. ennyi.
2012. jan. 10. 14:02
 39/51 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem hagyd ott, és soha többé ne gyere össze mással, mert egy kapcsolatban kölcsönösen alkalmazkodni kell.

Nem, nem a másikra mutogatni, hanem neked önzetlenül alkalmazkodni. Ha már a másikra mutogatsz, baj van.

Ennél egyébként sokkal nagyobb dolgokban is kell alkalmazkodni, ha ennyire nem vagy képes, inkább hagyd a pi.csába ezt a kapcsolatosdit, nem neked való!

2012. jan. 10. 14:03
 40/51 anonim ***** válasza:
nagyon éretlen lehetsz...vagy retardált
2012. jan. 10. 14:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!