Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy háziállatot például egy nyuszit, a párom nem, mi a megoldás?
Így, hogy megvannak, így nem mondanék le róla. (Amúgy férjnél vagyok és szerencsére a férjem is olyan állatbolond, mint én).
De a volt pasim sokszor rinyált a nyuszim miatt, neki kerek-perec megmondtam, hogy a nyúl volt előbb, én vállaltam érte a felelősséget, lemondani nem fogok róla. Ha vmi nem tetszik, ennyi.
A nyuszim megvolt már, amikor a férjemmel összejöttünk, nem kérte volna, hogy mondjak le róla - bár ez egy kicsit más szitu. De ha pl. csak én erőltettem volna a kutyát és ő nem akarja, akkor belenyugodtam volna egy idő után. Sőt, mi már azt is megbeszéltük, hogy valószínűleg nyuszink nem lesz többet panelban.
Nincs esetleg más gondotok is a pároddal? Én úgy érzem, ezt el tudnám fogadni, ha nem lehetne állatkám.
1. honnan veszed hogy nő vagyok?
2. honnan veszed, hogy nincsen gyerekem?
3. honnan veszed, hogy fiatal vagyok?
kösz
1. A teknős nem olyan, mint egy darab kő, én őket is "babusgatom", másznak rám, stb. De a kérdés nem erről szól, úgyhogy ez mindegy is.
2. Ha neked az állat a fontosabb, akkor úgy tisztességes, hogy minél előbb tisztázd ezt, és szakíts, mert látszik a hozzáállásodból, hogy ebből úgysem fogsz engedni. Semmi baj, van ilyen is. De akkor úgy illik, hogy ezt vállald, és mondd meg a párodnak, hogy így nem működik a dolog...
Szerintem hagyd ott, és soha többé ne gyere össze mással, mert egy kapcsolatban kölcsönösen alkalmazkodni kell.
Nem, nem a másikra mutogatni, hanem neked önzetlenül alkalmazkodni. Ha már a másikra mutogatsz, baj van.
Ennél egyébként sokkal nagyobb dolgokban is kell alkalmazkodni, ha ennyire nem vagy képes, inkább hagyd a pi.csába ezt a kapcsolatosdit, nem neked való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!