Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem áll készen az összeköltözésre!?
Párommal 2 éve vagyunk együtt.
Már fél éve tervezgetjük, hogy össze kellene költöznünk, mivel alig tudunk együtt lenni, nem lakunk túl közel egymáshoz, munkánk miatt alig tudunk találkozni. (Heti 2-3X)
Ő 28 éves létére még mindig a szüleivel él. Ugy vettem ki a szavaiból, hogy már nagyon szeretne elköltözni otthonról. (De már nem vagyok benne biztos)
Én 23 vagyok, de már 4 éve elköltöztem a szüleimtől. Albérletben lakom barátnőmmel. Csakhogy barátnőm összeköltözik pasijával és elmegy.
Én pedig arra gondoltam ez pont kapóra jön nekünk és összeköltözhetnénk párommal. Először tetszett neki az ötlet. (Legalábbis ezt mutatta nekem)
Azonban, hogy egyre közeledik a nap, barátnőm már el is költözött. Párom pedig közölte, hogy ez neki túl korai. Még nem áll készen az összeköltözésre. Neki szüksége van egyedüllétre is és azt gondolja nem bírná, ha állandóan együtt lennénk. (Persze nem lennénk állandóan együtt)
Ezeket kifogásnak érzem csak, kérdőre vontam hogy ha egyáltalán nem akar összeköltözni inkább mondja meg. Ő hevesen tiltakozott, hogy szeret, össze akar költözni csak adjak neki még időt. Benne tulságosan nagy a szabadságvágy és fél, hogy megfolytanám és neki sok lenne egyszerre olyan sokat együtt.
Azt javasolta addig én is költözzek haza szüleimhez és így még spórolni is tudunk. (Persze kizárt, hogy úja szüleimmel éljek, alig vártam már hogy elköltözhessek otthonról)
Egyedül nem tudom fentartani az albérletet, vad idegennel nem igazán szeretn
*Egyedül nem tudom fentartani az albérletet, vad idegennel nem igazán szeretnék összeköltözni.
Én már egy saját kis életre vágyom a párommal. Hogy kiderüljön egyáltalán tudunk-e együtt élni, van-e közös jövőnk!?
Úgy érzem cserben hagyott, csalódtam benne.
Tudom, hogy szeret. De lehet ez már kevés.
Mit gondoltok?
/Valamiért lemaradt a kérdésem vége/
Számomra ez a sztori olyan, hogy persze "együtt kivont karddal a csatába", de a frontvonal előtt azt veszed észre, hogy "jé, hová tűnt a másik?"
Szóval
Abszolút nem volt szép tőle, és nem csak, hogy cserben hagyott, hanem a megélhetéseddel is szórakozik. Már találhattál volna megfelelő bérlőtársat ha nem tartod fent neki a helyet
Ha tudatában volt azzal, hogy mindenképpen kell neked egy lakótárs, mert nem tudod fenntartani egyedül a lakást, akkor nagyon csúnyán becsapott, mert nem hiszem, hogy pár hete nem tudta, hogy neki ez még korai. Valószínű, hogy nemcsak a szabadságát, hanem a kényelmét is félti. nyilván neki is jobban a zsebébe kellene nyúlnia, mintha otthon lakna, és lehet, hogy még uram bocsá alkalmazkodnia is kellene, meg csinálnia otthon valamit. Másra nem tudok gondolni, mert 28 évesen azért már egészséges dolog lenne önálló életet élni, de te ismered, hogy pl. az anyagiak vagy a kényelem tartja otthon.
Bár, ha velem cseszett volna így ki, hogy beígéri a költözést, utána meg visszakozik, nekem meg lakótársat kell keresnem, mert a bal...sz pasim inkább anyuci szoknyája mellett maradna 28 évesen, minthogy 2 év! után velem éljen, hát...köszi, én ennél komolyabbra vágynék.
Anyagi oka nincs annak, hogy nem akar költözni. /Szórja a pénzt felesleges dolgokra, így lagalább megtanulná beosztani szerintem/
Munkahely szempontjából, sokkal közelebb lenne, mint a jelenlegi lakhelye.
Szerintem is a kényelmét félti. Otthon semmit nem csinál. Haza ér munkából és csak fekszik a tv elött vagy csavarog vagy épp amihez kedve van.
Erre már célozgattam neki, hogy ha összeköltözünk nem így lesz. Nem leszek a házi cselédje. És neki is alkalmazkodnia kell.
Lehetségesnek tartom, hogy ezek miatt ijedt meg.
De akkor sem mentség 28 éves létére. Kiábrándító számomra ez a hozzáállás. Itt a lehetősége hogy felnőtt életet éljen és felelősséget vállaljon, ehelyett ő beijed és még szerinte én is költözzek haza. Felfoghatatlan ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!