Mit tehetnék? Lányom elmondta nekem hogy leszbikus.1 éve van kapcsolata egy másik lánnyal, köpni nyelni nem tudtam. Teljesen készen vagyok még most is alig hiszem el.
fogadd el őt, nem tehet róla, és támogasd amiben csak tudod.
ez a legjobb, amit tehetsz.
Én ebben nem tudok segíteni sajnos, de találtam egy hasonló kérdést.Remélem hogy ez segít!:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__proble..
Manapság ez már nem is olyan nagy dolog, mint azt felnőtt fejjel elsőre hiszed. Az is előfordulhat, hogy ő is csak divatból lett az, de ennek kisebb a valószínűsége.
Szerintem próbáld meg megemészteni, más úgysem tehetsz. Biztosan aranyos a másik lány, ha a lányod őt választotta. Akkor pedig csak a boldogságuknak kell örülnöd és nem az ebből a szempontból lényegtelen részleteket nézned.
Aki pedig így nem tudja elfogadni a lányod, az valójában nem is szereti.
De még egyszer hangsúlyozom. Ez a 21. század, ittez már nem extrém.
divatból senki nem lesz homoszexuális, nem tudom, ez a marhaság minek terjed évek óta.... divatból legfeljebb szájon csókolná a barátnőjét, de nem egy éves kapcsolata lenne....
amit tehetsz kérdező, hogy támogatod és biztosítod róla, hogy semmi nem változott, továbbra is szereted, attól, hogy elmondta és attól, hogy leszbikus, nem lett rosszabb ember...
Először is legyél büszke magadra, hogy a lányod ennyire megbízik benned. Nagyon nehéz lehetett neki titkolni, aztán pedig elmondani.
Megértem a megdöbbenésed, de ezzel nincs mit tenned.Ha szereted a lányodat, akkor el tudod fogadni olyannak, amilyen.Állj mellette, és NE mondd tovább, csak ha kifejezetten megkér rá.
az ismerősöknek meg, minden csoda 3 napig tart, aztán jön újabb pletykálnivaló.Nem kell vele foglalkozni. A lényeg, hogy a lány boldog legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!