3 éves kislányom keresztelőjére hol kaphatok készen fehér ruhát, bolerót?
Mindenhol csak jóval kisebbeket találok, hiszen általában jóval korábban keresztelik a gyermekeket.
Vagy esetleg jó varrónőt ismertek Újbudán, ill. környékén, aki vállal gyermek alkalmi ruha készítést is?
Köszönöm!
igazából miután csak arra az egy alkalomra veszi fel, nem érdemes beruházni nagyon szerintem.
Nézz körül teszveszen, meg ilyen helyeken, vagy börzén.De a burdaboltban lehet kapni komplett keresztelő ruha szabásmintát. Azt érdemes szerintem megvenni.
megnéztem neked, ez csak 18 hónapos korig van, de gondolom hasonlót szeretnél. Mondjuk egy varrónő ez alapján tud nagyobbat csinálni.
Szia minden kedves hozzászólónak!
Sajnos már milliónyi helyen néztem (túl vagyok a C und A, H and M, cora, Tesco, Auchan, Zara, Mexx....) körökön, hosszú órákat töltök éjszaka a pc-m előtt:-) mindenhol szinte csak kisebbek vannak. egy helyen találtam, egy közeli kicsi bevásárlóközpontban, 11 e-ért, de nem igazán tetszett:-((( Tesz-veszen láttam olcsón nagyon szépeket, az egyiket az orrom elől happolták el egy hete:-((
Bizonyára igazuk van azoknak, akik úgy vélekednek, hogy egy alkalomra nem érdemes beruházni (férjem is így gondolja...), de én szeretném megtartani a ruhácskát.
Amolyan szentimentalizmusból...
Amúgy rátaláltam ma délelőtt egy olyan ruhatervezőre, aki 10e-ért egyedi elképzelés szerint megvarrná kislányom ruháját, és a későbbiekben 1-2 e-ért megtoldaná széltében hosszában.Remélem, "évbe jutottam".
Mindenkinek nagyon köszönöm a segítő szándékot!
Szép napot!!!!
Bocsánat az elírásért. Helyesen: révbe jutottam:-))
A Burda szabásminta egyébként tök jó, jó ötleteket lehet onnan meríteni. Soha nem gondoltam rá, mert én nagyon-nagyon-nagyon nem tudok varrni:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!