Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 éves kislányom keresztelőjér...

3 éves kislányom keresztelőjére hol kaphatok készen fehér ruhát, bolerót?

Figyelt kérdés

Mindenhol csak jóval kisebbeket találok, hiszen általában jóval korábban keresztelik a gyermekeket.

Vagy esetleg jó varrónőt ismertek Újbudán, ill. környékén, aki vállal gyermek alkalmi ruha készítést is?

Köszönöm!

2010. aug. 31. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:

igazából miután csak arra az egy alkalomra veszi fel, nem érdemes beruházni nagyon szerintem.

Nézz körül teszveszen, meg ilyen helyeken, vagy börzén.De a burdaboltban lehet kapni komplett keresztelő ruha szabásmintát. Azt érdemes szerintem megvenni.

2010. aug. 31. 21:51
 2/6 anonim ***** válasza:

megnéztem neked, ez csak 18 hónapos korig van, de gondolom hasonlót szeretnél. Mondjuk egy varrónő ez alapján tud nagyobbat csinálni.

[link]

2010. aug. 31. 21:55
 3/6 anonim ***** válasza:
próbáld a C&A-ban, és én a Corában is láttam már, de nem tudom, hogy mekkora méretig van ott.
2010. aug. 31. 21:58
 4/6 anonim ***** válasza:
esküvői ruha kölcsönző?nekem hirtelen ez jutott eszembe
2010. aug. 31. 22:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Szia minden kedves hozzászólónak!

Sajnos már milliónyi helyen néztem (túl vagyok a C und A, H and M, cora, Tesco, Auchan, Zara, Mexx....) körökön, hosszú órákat töltök éjszaka a pc-m előtt:-) mindenhol szinte csak kisebbek vannak. egy helyen találtam, egy közeli kicsi bevásárlóközpontban, 11 e-ért, de nem igazán tetszett:-((( Tesz-veszen láttam olcsón nagyon szépeket, az egyiket az orrom elől happolták el egy hete:-((

Bizonyára igazuk van azoknak, akik úgy vélekednek, hogy egy alkalomra nem érdemes beruházni (férjem is így gondolja...), de én szeretném megtartani a ruhácskát.

Amolyan szentimentalizmusból...

Amúgy rátaláltam ma délelőtt egy olyan ruhatervezőre, aki 10e-ért egyedi elképzelés szerint megvarrná kislányom ruháját, és a későbbiekben 1-2 e-ért megtoldaná széltében hosszában.Remélem, "évbe jutottam".

Mindenkinek nagyon köszönöm a segítő szándékot!

Szép napot!!!!

2010. szept. 1. 14:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Bocsánat az elírásért. Helyesen: révbe jutottam:-))

A Burda szabásminta egyébként tök jó, jó ötleteket lehet onnan meríteni. Soha nem gondoltam rá, mert én nagyon-nagyon-nagyon nem tudok varrni:-(

2010. szept. 1. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!