Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak, mit mondjak neki? Főleg fiúk és lányok válaszát várom
Figyelt kérdés
Van 1 lány akivel nagyon jól elvoltunk, de aztán kicsit rosszul bántam vele látszólag (ami pitiáner dolog volt, de neki ez sokat jelentett), és azóta, kb 5 napja nemigen beszélünk. De nagyon közel kerültünk, és azt mondta hogy ez a szoros kapcsolat most megbukott. hogy szerezzem vissza? Nem hiszem el hogy egy pitiáner dolog miatt vége legyen, mert az élet minden apró kis terén hasonlóak vagyunk, mindent ugyanúgy szeretünk csinálni mint a másik, és tényleg, amit az egyik szeret azt a másik is.2012. jan. 9. 00:44
31/41 A kérdező kommentje:
igazad van. bár 1 próbát mindenképp megér számomra mert a lelki társamnak tekintem & imádom, és meglátjuk mi sül ki, de ha nem akkor tényleg hagyom:) Köszi
2012. jan. 9. 01:18
32/41 anonim válasza:
hmm.. a transzszexuális mink számít?
amúgy jah, kérj bocsánatot élőben...
33/41 Kobudera válasza:
Ha tényleg a lelki társad akkor kérlek taglald, mik azok a lelki tényezők amik alapján ezt érzed, Lelki.. nem testi, mint pl.: ugyanazt eszi mint én, szereti csinálni... Lelkiléthez sokat kell tanulni, fejlődni, nem egyszerű munka, de megéri.. talán. :)
34/41 anonim válasza:
Hát szerintem a csajszi egy kicsit túlgondolja a dolgokat. Én is nő vagyok, és ha a barátom felhív és pont nem érek rá valami miatt utána meg keres még egyszer azért nem kapok hisztirohamot XD Úgyhogy ha csak ennyi történt és ekkora nagy balhét kerekít a csaj, akkor vagy túl hisztis, vagy le akar rázni... Most senki nem mondta neki, hogy ugorjon ki a zuhany alól, meg hogy fagyoskodjon.. szóval ez a csaj nem 100-as, már bocsi... 22(L)
35/41 Kobudera válasza:
Így van, Te nem kérted, hogy fagyoskodjon. Erről Ö tehet. Meg hol van az előírva, hogy ki kell rohanni? Teljességgel összefoglalta az előttem szóló...
36/41 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van, és külső szemlélőként énis ugyanígy látnám a dolgot. lerázásról szósincs, mert előző éjszaka jól éreztük magunkat:) nameg ez pont szilveszter napján volt, megígérte hogy hív éjfélkor énmeg ittas voltam és nem vettem fel pedig 15ször hívott, mert nagyon ki volt akadva és sírt valami miatt ami a bulin történt náluk. de igazából itt nem az a lényeg hogy mi történt, hanem hogy azt hiszi vagyis attól fél hogy ugyanazon fog keresztülmenni mint ezzel az exével.
2012. jan. 9. 01:33
37/41 anonim válasza:
Hát akkor ez így már egy teljesen más sztori... mondjuk én alapból nő létemre nem hívnék egy pasit 15*ször, de ha már így alakult te meg beb*sztál akkor mondd neki, hogy ne haragudjon de a fergeteges szilveszter éjjel elhagytad az agyad is! XD Na jó a viccet félre téve, kérj bocsánatot tőle és vegyél neki egy szál virágot, és akkor majd megenyhül hidd el... :-)De azért máskor ne feledkezz el róla!!! 22(L)
38/41 Kobudera válasza:
Csak egy "apró" részletet hagytál ki... Ezért nem szeretek segíteni a történet teljes ismerete nélkül. Tehát várta a jelentkezésed mert nem vetted fel? Persze akkor sem kellett volna fagyoskodnia, de egy magyarázat és bocsánatkérés személyesen a részedről így már dukál.
39/41 anonim válasza:
Amúgy szerintem az exe elég rendesen elhanyagolhatta a lányt, és ha alapból így kezdődik nálatok a dolog, hogy már az elején így elhanyagolod,és nem foglalkozol vele, akkor tényleg ne számíts ezek után sok jóra, avagy semmire. Ugyanis a lány valószínűleg egy olyan pasit akar aki foglalkozik vele, és nem egy olyat aki alapból lesz*rja! Szóval valószínűleg ebben emlékezteted az exére,és nem akar szenvedni... szóval ez érthető is. Ha velem szórakozna így valaki, tutira én is elhajtanám... úgyhogy szerintem is ez a minimum, hogy személyesen kérsz tőle bocsánatot,aztán viselkedsz. 22(L)
40/41 Kobudera válasza:
Tényleg.. Hány évesek vagytok, 31(F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!