Azt mondják hogy "kisfiús" arcom van :S Szerinted hány éves vagyok? Lányok válaszát várom!
2010. ápr. 2. 20:38
3/29 anonim válasza:
Megnéztelek, te 30 éves korodra frankó srác leszel, az tuti!
4/29 anonim válasza:
az egyetem/főiskola mióta szakközép?! egyébként szerintem használj alapozót/korrektort. karikásak a szemeid de nagyon. kicsit betegesnek tűnsz ezen a képen. szerintem 18-19
5/29 anonim válasza:
sztem 21.
LoL
de am tényleg kisfiús az arcod.:D
6/29 A kérdező kommentje:
Gondoltam h megnézi mindenki az adatlapon:D:D DE nem volt kedvem bárhova is tenni csak idebaszni egy linket :D azért köszi a 16-17 -et sokan ennyit néznek ki:S:S Alapozot???:D Egyszer kiprobálom...Hogy érted h "karikásak" a szemeim??...sokan mondják h szépek a szemeim...de sztem épp ellenkezőleg van ez:S ...
2010. ápr. 2. 20:47
7/29 anonim válasza:
de qrva jól nézel ki ^^ jó préda vagy :P hehe
hol laksz??ha itt laknál,tuti lekapnálak magamnak..csak legyen önbizalmad,mert VAN mire!
pux <3
8/29 anonim válasza:
Ha normális arcot vágnál a képen jobban néznél ki...19!
Amúgy: alapozó meg korrektor egy pasinak????Hol élsz??
9/29 A kérdező kommentje:
Ooohh :$ köszike:D Kicsi önbizalom van csak kiváncsi vagyok véleményekre koromat illetően :D am ott van h Nyíregyháza de ott csak kolis vagyok :P lakhely sárospataktól nem messze :D
2010. ápr. 2. 20:56
10/29 A kérdező kommentje:
Hát tudom h nem valami normális a arcom rajta de nem vagyok fotogén szóval a képeim közül ez az egyik legtürhetőbb:D
2010. ápr. 2. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!