Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Görögszéna magról mondják...

Görögszéna magról mondják hogy mellnövesztő hatású, de vajon igaz lehet? Tapasztalta már valaki?

Figyelt kérdés
Régen szép kerek melleim voltak, ,most két szülés és szoptatás után lógnak és nagyon kicsik lettek.Nem tartozom a plasztikáztatók táborába, sem anyagi sem elvi okokból, viszont én egy kis növekedéssel is beérném.
2011. okt. 25. 10:22
 1/4 anonim ***** válasza:
én kipróbáltam a görögszéna mag teát(mert ugye elvileg az növeszti), hát semmit nem növeszt, hanem hőemelkedésed lesz a teától és még a bőröm alól is a görögszénamag tea szag jött.nem jó.
2011. okt. 25. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:
24%
ha lenne ilyen noveszto szer akkor szerintetek ki menne mutetre? nincs ilyen szer.akkor no esetleg meg a melled ha meghizol vagy ha megmutteted.
2011. okt. 25. 10:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is vettem teát,de nagyon rossz ize van.Már próbáltam krémet,lennmagot de semmi hatás.
2011. okt. 25. 11:08
 4/4 anonim ***** válasza:

lenmag csíra örlemény, vagy olaj, mellé szójalecitin kapszula, esetleg görögszéna, plusz a hajam és alakom miatt is szedek multivitamint, most épp revalidot, lúgosító teát, ami tele van gyógynövénnyel, penny marketben lehet kapni tök olcsón gyógynövényes italt, olyan mint a cola vagy energia ital, kicsit az íze hasonlít a jegerre, unikumra vagy svédcseppre annyi h nem alkoholos, és nem olyan édes sem, felébredek tőle, és olyan jó mintha vitamint szednék,

kávét is iszom kicsit, néha csak cappuccinot, mert értágító, jó lesz tőle a vérkeringés a csersav és koffein miatt, ez jó a hajnak is meg a mellnövekedésnek

plusz szoba bringázom, jógával koncentrálok a helyes testtartásra és a zsír lerakódás stimulálásra

a hajat is jobban lehet kezelni belsőleg mint külsőleg, ami a vérbe jut az hatásosabb

2012. nov. 5. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!