Mit gondoltok erről? Más is tapasztalta ezt?
Figyelt kérdés
Utóbbi időben egy érdekes dolgot vettem észre a környezetemben. Ha valakiről megkérdezik, hogy szépnek gondolják e, akkor a legtöbb esetben ezek a válaszok hangzanak el: szép/helyes, átlagos és csúnya. Ezzel nincs is semmi gond, viszont úgy érzem, hogy az átlagos és a csúnya szinte összeolvadt és már azokat is a csúnya kategóriába sorolják, akik-legalábbis szerintem-nem azok. Engem idegesít, mikor vki egy emberről elkezdi, hogy "Háát őőő olyan átlagos." és közben húzza a száját, mikor szerintem semmi baj nincs az illetővel.2011. máj. 17. 22:30
1/2 anonim válasza:
Az átlagos az emberek többségének nem elég jó. Pedig szerintem az átlagos és a csúnya között van különbség... Meg átlagos és átlagos között is van különbség. Tényleg nagyon ritka az olyan ember, aki átlagon felüli külsővel rendelkezik, ezt el kell fogadni.
2/2 anonim válasza:
Ja, meg a legtöbb fiatalt sajnos befolyásolja a média, torz kép alakul ki a szépségről. ezért van, hogy a kifejezetten sovány, már nem túl egészséges alkatú lányokra mondják, hogy vékony/csinos.. A normális alkatúakra meg már húzzák a szájukat, hogy husis..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!