Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? Más is...

Mit gondoltok erről? Más is tapasztalta ezt?

Figyelt kérdés
Utóbbi időben egy érdekes dolgot vettem észre a környezetemben. Ha valakiről megkérdezik, hogy szépnek gondolják e, akkor a legtöbb esetben ezek a válaszok hangzanak el: szép/helyes, átlagos és csúnya. Ezzel nincs is semmi gond, viszont úgy érzem, hogy az átlagos és a csúnya szinte összeolvadt és már azokat is a csúnya kategóriába sorolják, akik-legalábbis szerintem-nem azok. Engem idegesít, mikor vki egy emberről elkezdi, hogy "Háát őőő olyan átlagos." és közben húzza a száját, mikor szerintem semmi baj nincs az illetővel.
2011. máj. 17. 22:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az átlagos az emberek többségének nem elég jó. Pedig szerintem az átlagos és a csúnya között van különbség... Meg átlagos és átlagos között is van különbség. Tényleg nagyon ritka az olyan ember, aki átlagon felüli külsővel rendelkezik, ezt el kell fogadni.
2011. máj. 17. 23:10
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ja, meg a legtöbb fiatalt sajnos befolyásolja a média, torz kép alakul ki a szépségről. ezért van, hogy a kifejezetten sovány, már nem túl egészséges alkatú lányokra mondják, hogy vékony/csinos.. A normális alkatúakra meg már húzzák a szájukat, hogy husis..
2011. máj. 17. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!