Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak, mit mondjak neki? Főleg fiúk és lányok válaszát várom
Tudom fiúk és lányok válaszára vagy kíváncsi.
Én egy róka vagyok és azt mondom ravaszsággal mindent elérhetsz! ;)
Köszi, elég értelmes válaszok jönnek ahoz képest hogy mennyi az idő:) amugy nem volt célom senkit diszkriminálni.
És mondhatni azon rágott be, hogy ezzel emlékeztettem az exére, aki miatt nagyon szenvedett, és nem szeretné ezt újra végigcsinálni. pedig én nem olyan vagyok mint ő.... ezt hogyan tudnám neki elmondani? mert ha csak így odamondom neki, azzal semmit nem érek el
Szia, én egy ferde szemű, apró orrú, hegyes fülű kobudera vagyok és kibékíthetetlen az ellentétem az árnymanókkal. Ugye Te nem vagy az? Véletlen sem adnék nekik tanácsot.
Valami sántít, remélem nem Te... Mi az a pitiáner dolog? Mert azt nem írtad le... Tudod a hazug embert hamarabb utolérik. :)
ez a nap is jól kezdődik:D:D
a hörcsög
szóval a csaj, megsértődött mert azt mondtad, nem szeretnél vele összeveszni? omigod DAFUQ ??!?!?!?!?!
kine békülj vele FFFUUUÚÚÚHÚÚÚEÖ))EEEHJ :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!