Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban aki 3 évvel idősebb nálam. Beszélgetünk néha meg sétálunk és van elég közös témánk, de ennek ellenére nem igen ismerjük egymást. De mégis valami nagyon megfogott benne. Nemsokára elköltözünk, és úgy döntöttem, nem akarok magam mögött hagyni semmi befejezetlent, úgyhogy elmondom neki. De akárhányszor próbáltam nem sikerült. Mit mondjak neki és mikor és hol? Vagy ismerkedjünk meg jobban? Hívjam el valahova? Ti mit tennétek?
2012. jan. 8. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha messzire költöztök akkor nem mondanék semmit.. Ha nem annyira messze( értsd el lehet gyakran menni busszal, vonattal) akkor elmondanám..
2012. jan. 8. 10:22
 2/5 A kérdező kommentje:
annyira messze nem költözünk.
2012. jan. 8. 10:26
 3/5 Tomi (Ryen) válasza:
Sterintem mond meg neki ha jóban szerintem nemm lesz bajj jobb mint ha eltünnél
2012. jan. 8. 10:55
 4/5 anonim ***** válasza:
ha annyira gáz dolog lesz belőle,akkor gondolj arra h úgyis elköltöztök :D
2012. jan. 8. 11:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Basszus! ha ezt tudom, hogy így érzel, akkor már elhívtalak volna randira... nagyon sajnálom, hogy elköltöztök! :'(
2012. jan. 8. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!