Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj azt mondják rá h kur. A A. Na jó lehet könnyen adja magát meg ilyenek de tetszik szeretnék neki udvarólni félek hogy csalódóm szerintetek?
Figyelt kérdés
sokan mondják rá h ku..va a csaj sokat bulizik és könnyen adja magát de sztem ettől még nem ku..v.a még ha sok fiuval is volt nem tudom de tetszik szerintetek udvaroljak neki?2011. dec. 28. 19:21
1/9 anonim válasza:
megpróbálhatod , de ha össze is jönne a dolog nem sok garancia van rá hogy nem csal meg ...
2/9 A kérdező kommentje:
:S
2011. dec. 28. 19:23
3/9 anonim válasza:
Én nem mennék bele, csak kihasználna, arra meg gondolom neked sincs semmi szükséged! :S
4/9 anonim válasza:
első vagyok .
hajts rá , ismerd meg aztán meg lesz ahogy lesz :D ha nem próbálod meg csak veszíthetsz . mások véleménye meg ne érdekeljen
5/9 A kérdező kommentje:
nincsen
2011. dec. 28. 19:25
6/9 A kérdező kommentje:
hát én is ugy vagyok majd megismerem :)
2011. dec. 28. 19:25
7/9 anonim válasza:
De vigyázz vele, mertha minden héten csakúgy dobálja a srácokat, akkor te vagy a következő a sorban, azaz te sem jelentesz semmit! :S am korod? :D
8/9 anonim válasza:
udvarÓlni? csalódÓm? fiUval? jézusom kisfiam először írni tanulj már meg!!! és amúgy igen, udvarolj, szerintem pont hozzád illő lesz: )))))))
9/9 A kérdező kommentje:
18 vagyok
vagyok nem a helyesírással kell foglalkozni siettem ezért így írtam ennyi eltudtad olvasni igen akkor nincs baj
2011. dec. 28. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!