Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
ez a kérdés nem igazán ide illik, de mindegy… szóval szilveszterkor smároltam egy sráccal nem szerelemből, csak jól nézett ki meg ilyenek és… tulajdonképpen nem akarok tőle semmi különöset csak kicsit megismerni. És mit írja neki, mert nem akarok olyanokat, hogy hogy vagy? , milyen volt a napod? , meg mit csinálsz szabadidődben, mert az túl erőltetett, annyit írtam neki hogy jó volt az az este, de nem tudom, hogyan tovább2012. jan. 3. 21:49
1/5 anonim válasza:
Kijelölöd a fenti URL címet. Aztán Ctrl+C, majd a neki szánt üzenetbe Ctrl+V. És kész is. Úgy se akarsz semmit, így meg viccnek fogja fel.
2/5 anonim válasza:
Hát, a megismeréshez vezető úton, általában az egyénről kérdezünk. Nem tudod máshogy megismerni, mint érdeklődni felőle, hogy hogy van, mit csinált. Tudd meg miket szeret, mi az érdeklődési köre, beszélgess azokról, és idővel nem kell törnöd a fejed, mert már jön magától. Bizony fura lehet, hogy nem ismered, de már csókolóztatok, ez a megismerés után jön nálam. Kicsit felcserélted, így vissza kell menned az elejéhez, ha egyáltalán tartani akarod vele a kapcsolatot valamilyen formában. 22/L
3/5 anonim válasza:
előző vagyok, Daw válasza megfontolandó, ha van humora a gyereknek, értékelni fogja :D
4/5 anonim válasza:
De ha már 1x írtál neki, akkor arra gondolom, válaszolt. Nem? A válaszban nem volt kérdés, vagy valami olyan, amibe tudnál kapaszkodva továbbhaladni?
5/5 anonim válasza:
ha nem akarsz tőle semmit,akkor mi a szarnak írsz neki? ha csak barátnak akarod ,arra ott van min 100 másik ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!