Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit mondjak neki h ne tünjön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reptail kérdése:

Mit mondjak neki h ne tünjön nyomulásnak?

Figyelt kérdés

Ékezet nélkül fogok irni mert telorol vok bocsi.

Tehát van 1 hatodikos lány aki nagyon tetszik(már nagyon régota) én meg 8. Os vagyok és az lenne a problémám h nem tudom mit mondjak neki h ne tunjon nyomulásnak mert még nemismer(énse őt de helyesnek tűnik) már csomo ideje mondom magamnak h majd holnap de az a holnap sose jott el eddig...:( kicsit kicsi vagyok mert volt egy lábetegségem(ma már szerencsére nincsen) . Lányok az nálatok hátrány ha egy fiu alacsony vagy netán tőletek is kisebb:/ (nem vagyok "csúnya" csak kicsi xd(155 cm)) ha valakinek van ötlete hogy ismerjen meg engem h véletlennek tünjön lécci irja le köszi:) (ink lányok minek örülnétek:))

2012. jan. 3. 23:02
 1/2 murdar válasza:

bár én fiú vok énis alacsony vagyok (172) s legutóbbi bnőm 182 cm modell volt , szal nem gond ...

kérdésedre válasz : tudd meg mit szeret, s kedveskedj neki....vagy csak simán szólítsd le amikor egyedül van , ez kb lehetelen mert a lányok együtt járnak mindenhová, kérd meg egyik ottársadat h jöjjön veled s foglalja le a többieket .... Te meg ha odamész csak ennyit mond : Szija ,szeretnék veled beszélni, kicsit csendessebb helyes , csak 2 percet kérek...és kész....igazából ott már megbeszélhetz vele akármi , talit vagy h neten bexéltek ...onnantól megy minden maga útján :P sok sikert

2012. jan. 3. 23:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi bár szerintem h ha nemismer kicsit fura lenne neki, de annak örükök h nembaj ha kisebb vagyok:)
2012. jan. 3. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!