Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mind kettőjüket szeretem? Vagy ez csak egy fellángolás? Melyikőjükről mondjak le, és hogyan?
Hát ha mindkét srác tud a másikról, tartsd meg mindkettőt. Mondd meg mindkettőnek, hogy őt is szereted, meg a másikat is, és egyiküket sem akarod elveszíteni. Amelyik kevésbé szeret, az le fog lépni. Ha mákod van, megmarad mindkettő.
Mi ebben a probléma?
Szia!
Velem is történt már hasonló. A történet a következő:
Beleszerettem egy srácba, aki egyáltalán nem az esetem, mégis olyan szerelmes lettem, mint még soha. A srác 1 hónap után szakított velem, de én ugyanúgy szerettem, mint azelőtt. Mindeközben nekem is volt egy "legjobb barátom", aki időközben szerelmet vallott nekem(kb 3 hónappal az 1.sráccal való szakításunk után) erre nem-et mondtam mert még mindig szerettem a régi barátonat, de 3 hónap múlva végülis mégiscsak összejöttünk a legjobb barátommal, mert azt gondoltam, hogy ideje lenne már felejtenem. 3hét múlva szakítottam vele, mert hiába szerettem, az nem szerelem volt, hanem csak szeretet. Aztán összejöttem megint a volt barátommal(az 1.-vel) de csúnyán átvert. Ez után a legjobb barátommal is igencsak megromlott a kapcsolatunk, de mára már 1 évvel később, ugyancsak legjobb barátok vagyunk, sőt úgyérzem, megintcsak több is lehetne barátságnál. Az 1. barátomat pedig nem mondom, hogy elfelejtettem, de már nem hiányzik, nem gondolok rá, szóval, ne hamarkodd el a döntést, majd idővvel rájössz, ki iránt érzel többet;-). Remélem segítettem!:-)
Figyelj, nekem őszintén úgy látszik, a fiatalabb srácot szereted jobban, és hozzá is vonzódsz jobban. A másikhoz csak inkább ilyen "szeretethiány"-szerű érzések fűznek.
Szerintem neked kell eldöntened, hogy a szívedet követed, vagy az erkölcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!