Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vagy csupán fellángolás, ha a tesójától elájulok? (Én 19 vagyok. )
3 és fél éve élek párkapcsolatban.
Egy éve történt meg először,hogy egy többnapos bulin, a nyaralónkban, félig ittas állapotban megcsókoltuk egymást a testvérével(27).Másnap úgytettünk, mintha semmi sem történt volna.Ayóta minden ilyen kirándulás alkalmával, amikor a barátom ,,kidől,, a piától, akkor én a testvérével vagyok.így történt ez most szilveszterkor is, amikor összebújva aludtunk, hallgattuk egymás szívdobogását, petting...és csókok...
Csak rá gondolok.Benne megvan az, ami nincs meg a páromban,...és fordítva...Amúgy soha nem feküdtem le a tesójával, csak ennyi volt, de 1000-szer jobb szex téren szerintem...
Családi botrány lesz, ha kiderül, hogy mi van köztünk.
Na, mit tegyek?Egyik?Másik? Vagy mindkettő??:))
Igazából nem te vagy az undorító hanem a barátod tesója!
Azon gondolkozz már el, hogy mekkora jellem lehet az, aki így bánik a saját testvérével!
Mondjuk te is elég gusztustalan vagy!
Szerintem végül is illetek egymáshoz!
Szállingózik a neten egy okosság, miszerint ha beleszeretsz 2 férfibe, mindig a másodikat válaszd, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, akkor nem zúgtál volna bele a másikba.
Nah most,tudnál úgy együtt lenni a tesóval- teszem azt- hosszú távon,hogy tudod szétcsaptad a családi békét? Kétlem....
Szakíts az egész családdal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!