Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak, mit mondjak neki? Főleg fiúk és lányok válaszát várom
Figyelt kérdés
Van 1 lány akivel nagyon jól elvoltunk, de aztán kicsit rosszul bántam vele látszólag (ami pitiáner dolog volt, de neki ez sokat jelentett), és azóta, kb 5 napja nemigen beszélünk. De nagyon közel kerültünk, és azt mondta hogy ez a szoros kapcsolat most megbukott. hogy szerezzem vissza? Nem hiszem el hogy egy pitiáner dolog miatt vége legyen, mert az élet minden apró kis terén hasonlóak vagyunk, mindent ugyanúgy szeretünk csinálni mint a másik, és tényleg, amit az egyik szeret azt a másik is.2012. jan. 9. 00:44
1/41 anonim válasza:
"Főleg fiúk és lányok válaszát várom" Mert mi írna még hörcsög vagy esetleg papagáj?
2/41 anonim válasza:
Erekció, te túl okos vagy ehhez a weboldalhoz:)
3/41 anonim válasza:
szoros kapcsolatnak pitiáner dolog miatt nem lesz vége. kértél bocsánatot? ha igen akkor pedig szüljön sünt, hagyd rá.
4/41 anonim válasza:
én ugyan nem vagyok se fiú se lány de azért válaszolok.
kicsit hatsd meg magad mielőtt beszélsz vele, és ha már elég érzékeny ponton állsz akkor menj oda csillogó szemmel és kérj tőle olyan szívből jövő bocsánatot... de ne sírj! :d
5/41 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) Hogy érted hogy "hatsd" meg magad? És ha kicsit sírnék az nagyon gáz lenne?
2012. jan. 9. 00:47
6/41 A kérdező kommentje:
kértem tőle bocsánatot, de személyesen még nem, mert nem találkoztunk azóta
2012. jan. 9. 00:48
7/41 anonim válasza:
Én komodói varánusz vagyok... az én válaszom nem is érdekel?
Viccet félretéve... ha tényleg egy apróság volt, és ezen berágott, akkor nem is volt a barátod igazán...
8/41 anonim válasza:
Az elején könnyebben szétmegy két ember apró dolgok miatt. Ott még nem olyan erős a kötődés.
9/41 anonim válasza:
Kérj bocsánatot, és próbáld meg őszintén előadni.
Egy semleges semű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!