Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamubarátnőt hol találhatnék sürgősen? Volt már valakinek része kamukapcsolatban? Mik a tapasztalatok, hogy sült el a dolog?
Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 23:37
21/25 A kérdező kommentje:
ma 20:31
Bizonyára te ezen tábort erősíted, akik melegek és így leplezik másságukat, de én a másik véglet vagyok.
Aki imádja a lányokat csak nem mer kezdeményezni, mert nincs elég önbizalma, bátorsága és elég sok fájdalmat kapott már az élettől, ami miatt már nem is hisz abba, hogy ő kellhet egy lánynak is egyáltalán.
Csak egy nap mennyi szép lányt látok, akiben megfog valami.
De csak elsétálok mellettük és tudom, hogy őt sem fogom többet látni, pedig milyen aranyos lány és jó lenne megismerni.
2012. jan. 8. 20:40
24/25 anonim válasza:
kép/lakhely/kor/magasság/kg? :DD
25/25 anonim válasza:
Ha gondolod en szivesen eljatszom ezt a szerepet. Nem teljesen ertem, hogy miert kene kamubaratno, de oke. Bar burkolt ismerkedesi szandekot erzek a dologban. Ahogyan erre az elozo valaszokban is celozgattak. Jo lenne tudni nehany dolgot rolad, kor, lakhely. Mi is a kamubaratno szerepe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!