Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Jártatok már úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Jártatok már úgy fiúval, hogy az nem feltétlen volt az esetetek? Hogy sült el? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm, akivel minden tökéletesen működne köztünk, nagyon összepasszolunk belül, nagyon jól elvagyunk ha találkozunk és vágyik a társaságomra, viszont azt hiszem külsőre nem jövök be neki. Azt mondja hogy helyes, aranyos srác vagyok, de látom rajta hogy annyira nem vagyok az esete. Az esélyeimre vagyok kíváncsi. Szóval a kérdés az, hogy voltatok e hasonló helyzetben, előfordult e már veletek hogy nem feltétlenül a külső miatt jöttetek össze valakivel és hogy ez mennyire sülhet el sikeresen?
2011. máj. 18. 23:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Igaz, én nem lány vagyok, de voltam már ugyan ilyen helyzetben. Nos, járás nem lett belőle, de mai napig egy szilárd baráti kapcsolatba vagyok vele, és úgy gondolom, ez így sokkal jobb, mintha megpróbáltuk volna anno, ami nem jött volna össze, és akkor lehet, hogy barátság se lenne. Egy szó mint száz, így mindketten jól jártunk:)

Am, ha nagyon érdeklődik egy lány feléd, akkor nem a külsőd, hanem a belsőd érdekli:) Hidd el:)

2011. máj. 18. 23:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Egy a nagy baj. Hogy én barátként nem tudok gondolni rá. Sőt mi több, ebben a fiú-lány barátságban is csak egy bizonyos határig hiszek, mert ha egy lány túl közel kerül hozzám az előbb-utóbb átfordul vonzalomba nálam. Az említett lánnyal már nagyon régóta így vagyok.
2011. máj. 18. 23:46
 3/10 anonim ***** válasza:

Akkor mondd el neki, hogy mit érzel iránta. Ez a leggyorsabb út, ahhoz, hogy tisztán láss.

23:44

2011. máj. 18. 23:50
 4/10 anonim ***** válasza:

Mindenki más. Nem tudhatod, hogy ő 'előítéletes' e, akarom mondani, előre 'tudja', hogy nem fog összejönni mert nem vagy az esete. Nekem nincs is esetem és én soha nem a külső miatt leszek szerelmes. Szerintem elmondhatod neki mit érzel, biztos gondolkodóba ejti. Engem legalábbis gondolkodóba ejtett mikor ilyen helyzetbe kerültem. 3 hónapja együtt vagyunk nagy szerelemben :)

20/l

2011. máj. 18. 23:55
 5/10 anonim ***** válasza:
beszéljétek meg őszintén. attól jobb megoldás nincs. ne taktikázz..
2011. máj. 19. 00:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Én jártam már olyan pasival, aki külsőre egyáltalán nem jött be, először elég bizonytalan voltam, nehezen is mentem bele a talikba, de 1-2 hét után nagyon oda lettem érte, annyira lehengerlő személyiség, senki sem tudott azóta sem úgy felvidítani, mint ő. Nem egy álompasi külsőre, mégis tele van önbizalommal - látszólag -, tele van élettel és totál pozitív személyiség, akinek jó a közelében lenni. Én már kezdtem beleszeretni, mikor vége lett... A végén fordult a kocka, ő mással kezdett el talizgatni. Ez volt tavaly, a Sors fintora, hogy most megint elkezdett keresni, és azt hiszem rájött, hogy mit veszített (tipikus, csak akkor jönnek rá, ha már esélytelen - ugyanis azóta mással vagyok).
2011. máj. 19. 01:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Bár pasi vagyok...

A nálam fiatalabb, alacsonyabb, vékony, hosszú hajú lányokra bukok.

Most egy idősebb, nem alacsonyabb, nem túl vékony, nem hosszú hajú lányért rajongok. Nem igazán az esetem, de imádom.

2011. máj. 19. 13:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Mikor először megláttam a páromat nem igazán tudtam elképzelni,hogy összejöjjek vele.Aztán ahogy elkezdtünk beszélgetni,úgy voltam vele,hogy egy esélyt megér.

Most ott tartunk,hogy esküvőn és babán dolgozunk.

Egyáltalán nem ilyen típusú pasikat "nézegettem" előtte,de most már a leghelyesebb férfinak tartom a világon :)

2011. máj. 19. 15:55
 9/10 anonim ***** válasza:
19 éves lány vagyok, a barátom 28. Már fél éve együtt vagyunk, és minden jól működik. Külsőre annnyira nem az esetem... de a belső miatt tökéletes minden
2011. máj. 19. 22:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Látom vagytok páran ilyen helyzetben. Leírnátok, hogy mi vett rá titeket arra, hogy belemenjetek? Ti vettétek rá magatokat hogy "próba-szerencse" vagy esetleg a másik fél addig udvarolt, próbálkozott, míg bele nem mentetek?
2011. máj. 19. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!