Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamubarátnőt hol találhatnék sürgősen? Volt már valakinek része kamukapcsolatban? Mik a tapasztalatok, hogy sült el a dolog?
na jo, leszarom a felpontozast, a lenyeg hogy en tudom mennyire hasznosak es intellektualisak a valaszaim.
igazabaol csak unatkozok, asszem megyek keresek vmi normalis elfoglaltsagot. pl: pingvinmentes.
ez nem valtoztat azon hogy rajongok erted!:)
ma 01:13
de én is komolyan kedvellek! :D
akkor jossz velem pingvint menteni?
az elso par napban szokatlan lesz a szervezetednek a hirtelen nagy dozisu balnazsir fogyasztas, de hamar belerazodunk.
es csinalhatnak fotokat is a csaladnak meg a haveroknak, ha dokumentalva lesz konnyebben elhiszik!
ma 01:45
menjünk! :DDD
én sem tudnék ennyi marhaságot összehordani még részegen sem
ma 01:48
de ez nem elég hiteles
élőben is bekéne mutatnom az ismerőseimnek, azért ők sem olyan hülyék, hogy csak úgy bevegyék, meg kiváncsiak az új nőmre :D
Orulok hogy velem tartasz!
A bemutatas kicsit necces, de erre is van helytallo magyarazatom, hiszen osi atok sujt, miszerint ha a jovendobelim haverjaival meg eskuvo elott talalkozok (foleg ha napfenyben) akkor medvedisznoemberre valtozom.
Azt ugye nem akarod?
Szoval muszaj elobb elvenned!
Megjegyzem nyenyec nepdalokat akarok eskuvoi zenenek es botosjeti tancot!
Neked megfelel igy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!