Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátom és fogalmam sincs, hogy mit kéne tennem?
Több, mint egy éve járunk, és most rájöttem, hogy megcsalt, az exével.
Az a legdöbbenetesebb az egészben, hogy én azt hittem, ha ez valaha megtörténik, sírva fogok zokogni az ágyamon, de most csak ülök, és próbálok ésszerű dolgokat kitalálni, hogy mit csináljak, és semmi nem jut eszembe, azon kívül, hogy arrébb raktam a vizsgámat, hogy ne bukjak meg rajta...
Mit csináljak? Van erre bocsánat? Egyáltalán miért nem érzek brutális keserűséget és fájdalmat?! Mi bajom van???
20L
Voltam már ilyen helyzetben, engem is az exével csalt meg.
Egy ideig titkolta, aztán bevallotta. Persze azonnal kidobtam, tettem róla sehol se tudjon elérni, nem érdekeltek a magyarázkodásai.
Ha pedig problémája volt velem és ezért tette, akkor meg is beszélhette volna velem, nem is veszekedtünk, erre se se foghatta.
Én hülye sajnos pár hónap után visszafogadtam, épp nem volt senkim, neki se.
De rettentően megbántam, bár ne akadtunk volna össze soha többé vagy ne fogadtam volna vissza. Úgy tűnt megbánta és elismerte hülye volt és nem az én hibám volt és hogy nem tudott elfelejteni.
Viszont utána a kapcsolat maga volt a pokol. Állandóan arra gondoltam, milyen lehetett nekik együtt, vagy mit nyújthatott neki az ex amit én nem. Kisebbrendűségi érzéseim lettek....
Bízni se tudtam benne, ha később jött haza vagy nem válaszolt rögtön online, már rémeket láttam.....
Mikor veszekedtünk és volt olyan emiatt, vagy csak hogy megbántsam felhoztam.
Ma már tudom nem szabadott volna újra kezdeni.
Kiderült amúgy, hogy miutám először kidobtam mindenféle csajjal voltak kapcsolatai (rövidebb, hosszabb), és az újrakezdett kapcsolatunk alatt is irogatott nekik hogy találkozni akar velük. :-O
Soha de soha többet nem nézek el egy megcsalást sem. Erre igaz volt az, hogy aki megteszi megteszi máskor is.
Nem mindenkire igaz, ismertem olyan csávót aki szintén egyszer megcsalta barátnőjét, de sikerült rendbehozniuk, nem csalta meg többször azóta összeházasodtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!