Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátom és fogalmam sincs, hogy mit kéne tennem?
Több, mint egy éve járunk, és most rájöttem, hogy megcsalt, az exével.
Az a legdöbbenetesebb az egészben, hogy én azt hittem, ha ez valaha megtörténik, sírva fogok zokogni az ágyamon, de most csak ülök, és próbálok ésszerű dolgokat kitalálni, hogy mit csináljak, és semmi nem jut eszembe, azon kívül, hogy arrébb raktam a vizsgámat, hogy ne bukjak meg rajta...
Mit csináljak? Van erre bocsánat? Egyáltalán miért nem érzek brutális keserűséget és fájdalmat?! Mi bajom van???
20L
Ha 1x megtette, megteszi máskor is. Főleg ha ennyire nem bír elszakadni az exétől. Próbáld meg elfelejteni, bár az nem lesz könnyű, és keress mást. Ha folytatod vele, csak rosszabb lesz.
25/F
Az előzőek leírták az ideálokat, meg a nagy romantikus rizsát, én meg elmondom a realitást:
1. Ha biztos vagy benne, hogy ez csak egyszeri eset volt korábban, akkor becsüld a barátodban azt, hogy nem mondta el. Biztos furdalja őt is a lelkiismeret, de nem volt olyan önző, hogy ezt a terhet rád rakja.
2. Mégis hogy jöttél rá erre? Kutattál utána? Ebben az esetben legalább olyan sáros vagy, mint ő.
Már nem azért de engem is csaltak meg és sokkal rosszabb volt utólag megtudni. Ez nem irántad irányuló figyelmesség. Csak be van sz@rva h elhagyod meg h mit reagálsz és azért nem mondja el.
Egy kapcsolatnak az őszinteség is az alapja. A mostani párommal mindent megbeszélünk és ez így normális.
Miért sáros az, aki rájön? Nem értem. Ha nő lennék, otthagynám a francba.
Amúgy pedig megcsalásra nincs bocsánat. Onnantól hogy összejöttetek (értem az első csóknál), onnantól más lányra nem nézünk. Főleg nem járunk vissza az exhez.
Csomagolj és hagyd ott. Ha már 1x exe visszaengedte,
legközelebb is megteszi...
megcsal,lapat...
legalabbis nalam...
nem erdekel sem a miertje,sem a hogyanja...
a tobbi parasztvakitas...
kutyabol soha nem lesz szalonna...
aki egyszer megtette es kovetkezmeny nelkul maradt a dolog,az maskor is megfogja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!