Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a barátom és fogalmam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátom és fogalmam sincs, hogy mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Több, mint egy éve járunk, és most rájöttem, hogy megcsalt, az exével.

Az a legdöbbenetesebb az egészben, hogy én azt hittem, ha ez valaha megtörténik, sírva fogok zokogni az ágyamon, de most csak ülök, és próbálok ésszerű dolgokat kitalálni, hogy mit csináljak, és semmi nem jut eszembe, azon kívül, hogy arrébb raktam a vizsgámat, hogy ne bukjak meg rajta...

Mit csináljak? Van erre bocsánat? Egyáltalán miért nem érzek brutális keserűséget és fájdalmat?! Mi bajom van???

20L

2012. jan. 4. 10:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%

"Ahham, ok, mennek itt a nagy ömlengések, de a csajok nagy része megbocsát ám a hűtlen ("hejjespaseenak"). Mennyi ilyet láttam, te jó ég. Képmutatóak vagytok."

Van aki megbocsát de nem azért mert helyes a pasi hanem azért mert nagyon szereti. A kivétel aki meg nem bocsát meg az nem hinném h azért képmutató mert ezt el is mondja. Az a képmutató aki már bocsátott meg és mégis az ellenkezőjét írja

2012. jan. 4. 10:58
 12/21 anonim ***** válasza:
87%
A társadalom többsége nem tartja be a szexuál-etikai normákat. A legtöbben megbocsátanak, főleg, ha igazán szeretik az illetőt. A képmutatást pedig az itt repkedő közhelyekre írtam.
2012. jan. 4. 11:15
 13/21 anonim ***** válasza:
69%

Nem értem, mi a kérdés?

Megcsalt? Szakíts Vele!!!

Megbocsátanál? :O = ezentúl olyan kapcsolatot szeretnél, amelyben nincs hűség, őszinteség és bizalom!

Ha valóban erre vágysz, hajrá!

Persze tudom h rettentően nehéz otthagyni vkit, ha szereted (átéltem/átélem), de erősnek kell lennünk, és nem hagyhatjuk h a női önbecsülésünket és a büszkeségünket néhány önző és hazug ember letörje!

:)

20/N

2012. jan. 4. 11:34
 14/21 anonim ***** válasza:
88%
ha most meg csalt és továbbra vele maradsz , akkor máskor is megfog mert látja, hogy megbocsátó vagy vele, az még több fájdalmat okozna, úgyhogy dobd ki
2012. jan. 4. 11:34
 15/21 anonim ***** válasza:
56%

Kíváncsi lennék, hogy akik azt javasolják, hogy gondolkodás nélkül szakíts, azok voltak-e már valaha ilyen, vagy ehhez hasonló helyzetben.

Én 2 év után jöttem rá, hogy megcsalt. Nem nyomoztam, tehát nem voltam "sáros", szimplán csak ismertem annyira, hogy egyértelmű volt. "Megbocsátottam", legalábbis magamra erőszakoltam a gondolatot, hogy még mindig jobb így, mint nélküle, és igazából biztos velem van a hiba, mert nem adtam meg azt, amire szüksége lett volna. Igazából el sem mondtam neki, hogy tudom. Őt őrölte a lelkiismeret-furdalás, engem meg a tudat, sosem jött szóba, de láthatóan megváltozott a kapcsolatunk... mégis még több, mint 1,5 évig együtt voltunk, de már teljesen más volt. Mikor szakítottunk, akkor mondtam el neki, hogy tudtam róla.

Ilyen hibába semmiképp ne ess bele. Nem mondom, hogy szakíts, mert te tudod, hogy mit visel el a kapcsolatotok. De ne hallgass róla, mondd el neki... És döntsetek közösen. Még az is lehet, hogy ő "jön rá", hogy nem jó neki veled, hiszen valamiért megcsalt, vagy lehet, hogy téged fog annyira bántani, hogy ki akarsz lépni a kapcsolatból. Sőt, az is lehet, hogy közösen fogtok úgy dönteni, hogy túl tudtok ezen lépni.

2012. jan. 4. 12:41
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam már ilyenben. Megbocsátottam és ugyan úgy megcsalt. Sőt utána már bízni sem tudtam benne. Mikor végül szakítottam vele akkor jöttem rá h mennyivel jobb egyedül mint egy olyan kapcsolatban
2012. jan. 4. 12:57
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, elgondolkodtatóak voltak.
2012. jan. 4. 13:29
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzetben vagyok. Én sem érzek sem fájdalmat, sem keserűséget. Örülök, hogy kiderült. Éreztem, de meg is bizonyosodtam róla, hogy megtette. Innentől nincs miről beszélni. 5 év után....

Fel a fejjel, tudom, hogy nem könnyű, de napról napra jobb. És hidd el, aki 1x, az megteszi mégegyszer is.

Sok erőt kívánok Neked!

2012. jan. 4. 15:35
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Jól fogod fel, ne is érdekeljen ez az egész! Foglalkozz magaddal, gyökér volt a pasid, tanulj a vizsgáidra, dehogy még ezt is ő csessze el!
2012. jan. 4. 20:59
 20/21 anonim ***** válasza:
dehogy=nehogy
2012. jan. 4. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!