Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 25 év körüli lányok! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 év körüli lányok! Ti Adnátok esélyt egy 20 éves srácnak?

Figyelt kérdés
5 év korkülönbség belefér ebben a korban?
2012. jan. 2. 22:37
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

#30: pont a te "fajtád" szokott kegyetlenül pofára esni. Te ugyanis nem személyben, hanem helyzetben gondolkodsz. Családot akarsz, és gyereket, "tök mindegy", hogy kivel, csak legyen komoly, és csináljon fel. Ez pedig nem normális.

Találd meg azt az embert, akivel valóban boldog vagy, és a kapcsolatotok eljut arra a szintre (magától), hogy úgy érezzétek, itt az ideje a családalapításnak. Nem, ezt nem néhány hónap után érzi az ember, hanem évek után.

És nem, nem vagy érett, hanem még a legbutább kommentelőnél is infantilisebb ezzel a hozzáállással. Majd rájössz pár év múlva.

Nem kell válaszolnod, csak gondolkozz el rajta! :)

2012. jan. 3. 00:31
 32/50 anonim ***** válasza:

Az én válaszomban semmiféle rosszindulat nem volt, ezért most teljes értetlenséggel állok a tiéd előtt, amiből az enyémmel ellentétben csak úgy árad. Téged valaki vagy nagyon valagon rúgott vagy kompenzálsz valamit, de hogy nem vagy teljesen ép személyiség az biztos. Erre pedig neked nem kell válaszolnod, csak gondolkozz el rajta:)

Nem, nekem nem célom, hogy-ahogy te az igen "kulturáltan" megfogalmaztad-felcsináljon valaki, csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy nem ott tartok igényekben és elvárásokban, ahol 20 évesen és épp ezért nem kívánom olyanra vesztegetni az időmet, akivel nem egyezik a jövőképünk. Hihetetlenül sajnálom, hogy erre csak így voltál képes reagálni, ahogy az előbb tetted-kívánom, hogy kevesebb legyen benned a keserűség és a rosszmájúság, komolyan:)

2012. jan. 3. 00:52
 33/50 anonim ***** válasza:

"Az én válaszomban semmiféle rosszindulat nem volt, ezért most teljes értetlenséggel állok a tiéd előtt"

Abban sem volt rosszindulat, csak jó tanács.

2012. jan. 3. 01:03
 34/50 anonim ***** válasza:

1. Semmi rosszindulat nem volt a hozzászólásomban.

2. Senki sem vágott át, nagyon is kiegyensúlyozott életet élek.

3. A válaszom a TE hozzászólásod alapján fogalmazódott meg, kiegészülve a pszichológiai tanulmányaimmal.

4. Teljesen világos, hogy a kommentem lényegét nem értetted, nem érthetted meg, lásd:

"...épp ezért nem kívánom olyanra vesztegetni az időmet, akivel nem egyezik a jövőképünk..." - már megint ez a görcs. Egyébként ezzel csak megerősítetted a hozzászólásom tartalmát. Te helyzetben gondolkodsz (család), és nem személyben. Egy eszközt keresel (férfi), aki ezt kivitelezi neked. Nem társat, eszközt!

Még mindig nem érted?

2012. jan. 3. 01:10
 35/50 anonim ***** válasza:

"Tapasztalat,hogy 1 évvel fiatalabbak közt is nagyon nagy a különbség...

én 24 vagyok és 24 alatt nem kezdenék...Inkább idősebb legyen...."

Akkor ennyi erővel egy 25 éves srác is gondolhatja ezt rólad. Ne hidd, hogy pusztán a nemiséged miatt érettebb vagy.

2012. jan. 3. 01:20
 36/50 anonim ***** válasza:
Ha azt mondom a jó szex miatt csakis és kizárólag sokkal idősebb férfiakban gondolkozom lek*rváztok?
2012. jan. 3. 01:21
 37/50 anonim ***** válasza:
Nem, de attól még hülyének fogunk tartani, mert azt hiszed, hogy a szexuális képesség arányos az életkorral, pedig ez nincs így. :)
2012. jan. 3. 01:23
 38/50 anonim ***** válasza:
Akkor nem buli, vártam már egy ribancozást :)
2012. jan. 3. 01:25
 39/50 anonim ***** válasza:
A ribancozás nem az én stílusom, annál sokkal cizelláltabban szoktam gonoszkodni! :D
2012. jan. 3. 01:30
 40/50 anonim ***** válasza:

Alpári szavakat várt volna a szervezetem, egyébként én is a te stílusodat kedvelem, de most ráéheztem :D

Egyébként a véleményemet úgy is értelmezhetjük, ahogyan te tetted, és úgy is, ahogyan én gondolom.

Aki jó az ágyban 20 évesen, az 30 évesen még jobb, aki 30 évesen béna, az 20 évesen is az volt.

2012. jan. 3. 01:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!