Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit adnátok egy 15-16 éves...

Mit adnátok egy 15-16 éves srácnak karácsonyra a barátnőjétől?

Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 20:09
 1/8 A kérdező kommentje:
nem nagyon szereti a számítógépes játékokat ilyen idős létére, szereti a kutyákat, de nincs ötletem.. :S
2010. nov. 21. 20:19
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
ünnepi szex
2010. nov. 21. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Akkor a legszebb ajándék szerintem, ha elmész a Noé Állatotthonba és 1-2 ezer forintos támogatásért cserébe kapsz tőlük borítékban egy szép lapot a barátod nevére kiállítva, hogy xy kutyus köszöni neki a támogatást. Leírják a kutyus történetét és azt is, hogy ez milyen segítség volt neki.
2010. nov. 21. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
2. válaszoló, ezt elmondanád részletesebben is pls?
2010. nov. 21. 21:06
 5/8 anonim válasza:

Gondolom valami romantikusra gondoltál,

mostanában gyakori a párna,bögre, 3D-s gravíroztatás.

én pl csináltam a barátomnak egy fotóalbumot.

elmentem a kreatív hobbiba vettem egy albumnak való füzetlapot,az elejét is én díszítettem,meg a képek körül is raktam pár díszt(csillámpor,szívek).És minden kép alá írtam valami romantikus szöveget,vagy épp egy közös vicces emléket.szerintem kedves és személyes ajándék.

remélem segítettem:)

2010. nov. 21. 21:16
 6/8 anonim ***** válasza:
volt karácsonykor a noé állatotthonban lehetőség arra, hogy névre szóló támogató kártyát vegyél. Neten kellett megrendelni és annak a nevére állították ki egy állat fotójával és történetével, akinek kérted. Remélem, hogy lesz megint ilyen, mert én a mamámnak adtam és elsírta magát, pedig még soha nem sírt ajándékon.
2010. nov. 22. 22:04
 7/8 anonim válasza:

Nézz körül itt, hátha találsz tippeket, vagy kérdezd meg az embereket!

[link]

2010. dec. 6. 19:16
 8/8 anonim válasza:

szerintem a bögre nem olyan jó ötlet :D

amúgy én márkás pólót vettem a bratyómnak meg egy dvd-t

2010. dec. 21. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!