Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 25 év körüli lányok! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 év körüli lányok! Ti Adnátok esélyt egy 20 éves srácnak?

Figyelt kérdés
5 év korkülönbség belefér ebben a korban?
2012. jan. 2. 22:37
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy autóm van,házam van,énis tanulok még,viszonylag normális vagyok,nem vagyok komolytalan,komoly kapcsolatot szeretnék kialakítani,családot alapítani egy pár év múlva stb...
2012. jan. 2. 23:18
 22/50 A kérdező kommentje:
és ha "hozzáfejlődnék" ? fejlődjek még egy pár évig? pl. 25 évesen már elfogadható a korkülönbség?
2012. jan. 2. 23:21
 23/50 anonim ***** válasza:

Belefér, bár inkább csak a fiúnak jó, a nőnek nem ér túl sokat.

A probléma az, hogy nem érdemes úgy házasodni, hogy a férfi fiatalabb. Tehát ezek a kapcsolatok, bár működhetnek, inkább rövid távúak.

A fiú számára egy ilyen kapcsolat veszélye pedig az, hogy egy 25 éves nő nagyon el tud kényeztetni, utána nehéz lesz visszaállni a korban hozzád illő lányokra.

2012. jan. 2. 23:23
 24/50 anonim ***** válasza:
He egyezik az életfelfogásotok, a céljaitok, a jövő képetek és szeretitek egymást nincs akadálya.Ezt nektek kell tudnotok, hogy mennyire zavar, mennyire tudjátok tolerálni. Ha egyikőtöknek evvel problémája van, akkor viszont nincs értelme.
2012. jan. 2. 23:24
 25/50 anonim ***** válasza:
A 23:23-as válaszolónak igaza van. Általában az olyan férfiak, akik náluk jóval idősebb nővel jönnek össze, anyakomplexusuk van. Tudom, egyesek nem szeretik az általánosítást, de ez van.
2012. jan. 2. 23:27
 26/50 anonim ***** válasza:
Ez azért nem a "jóval idősebb" kategória szerintem. :)
2012. jan. 2. 23:39
 27/50 anonim ***** válasza:
Nem tudom mikortól számít túl idősnek valaki valakihez. De szerintem akkor is egészségesebb és elfogadottabb, ha a férfi idősebb a nőnél.
2012. jan. 2. 23:43
 28/50 anonim ***** válasza:

Komoly kapcsolat, perspektíva szempontjából nem. Viszont ha jól néz ki és vonzalmat ébresztene bennem én nem lennék semmi jónak az elrontója kis összebújós, laza baráti-szexelős viszonyt illetően. (mivel nincs senkim).

nemrég múltam 26

2012. jan. 2. 23:51
 29/50 A kérdező kommentje:
nincs anyakomplexusom,eddig szinte mindegyik baratnőm fiatalabb volt nálam,de most megfogott engem ez a lány.
2012. jan. 3. 00:07
 30/50 anonim ***** válasza:
Nekem az a problémám a ti korosztályotokkal (20-25ig), hogy bármennyire is hangoztatja kivétel nélkül mindegyikőtök az ellenkezőjét, nem ugyanazok az igényeitek és elvárásaitok mint egy huszonévei közepén járó nőnek, de ez nem a ti hibátok. A 20 és a 25 éves kor más személyiségfejlődési szakasz, eltérő motivációkkal, vágyakkal, tervekkel. Ez pedig ebben a 2 életszakaszban túl nagy szakadékot képez, miután lecseng a nagy rózsaszín köd és felmerül a hogyan tovább kérdése. Mondok egy egyszerű példát: én ennyi idősen amennyi most vagyok bizony rákérdezek néhány hónap után a pasastól, mik a tervei velem/velünk, mert nincs elvesztegetni való időm mint tiniként vagy akár 20 évesen. Ha azt látom, hogy hetet-havat összehord, hogy majd így meg úgy, meg talán, meg egyszer, akkor útilapu.Egy 20 éves srác erre fejvesztve menekülne. Nem vagyok teljesen inkompetens a témában, 26 vagyok és volt nálam majd' 4 évvel fiatalabb barátom, akivel remek párost alkottunk, míg fel nem vetődött, hogy akkor ki milyen perspektívát lát. Nekem ez a tapasztalatom.
2012. jan. 3. 00:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!