Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év körüli lányok! Ti Adnátok esélyt egy 20 éves srácnak?
Jajj tudtam, hogy előkerül a későnérős duma. :D
Azért ennyi idősen már illene tudni, hogy a lányok csak biológiailag érnek korábban, nem pedig szellemileg.
"...25 évesen egy lány már házasságról, meg gyerekekről álmodozik..." - te vagy 40 éves anyuka vagy, vagy marhára vidéki. A mai 25 éves csajok nagyon nem ilyenek, hozzátenném, hogy ez nem is olyan nagy baj. :)
Egyébként pedig általánosítasz, az pedig mindig hiba. :)
Már megint ez a későn érő hülyeség...
A fiatalakban több az élet, a humor is..lehetnek elképzelései..persze 25+felett is...
Annyira utálom mert ezt az általánosítást..Ilyen érett olyan érett..azért éretlen mert szeret viccelődni, nem begyepesedett, és eljár szórakozni?
Azért komolytalan ,mert szakít időt a bulizásra, barátokkal találkozásra, és nem azon morfondírozik, hogy hány gyereket akar és ,hogy milyen hitelből vesz házat a családnak?
Hát eléggé érdekes elképzeléseitek vannak lányok..
Ha belemész egy kapcsolatba, már azon gondolkozol ,hogy végre mikor esel teherbe és mikor lehetsz felelősségteljes felnőtt? Nem szégyen fiatalnak lenni és bulizni..Mi értelme van 22-23évesen gyereket csinálni, amikor kb most repültél ki a családi fészekből és előtted áll az élet..az életet élni kell..de ez már személyes vélemény...
Attól függ, hogy mit tudsz felmutatni jelen esetben 20 évesen. Ha komoly egzisztenciád van már kiépítve, akkor simán adni fognak esélyt akár a 25nél idősebb nők is, viszont egy teljesen átlagos jött,ment fiúnak nem feltétlen.
Érezheti magát a fiú érettebbnek, magát, mint kortársai, ami lehet úgy is van, de az évek azok évek. És a tapasztalatok nem jönnek maguktól.
Viszont aki egyedül él már, egyetemre jár, dolgozik mellette egyedül tartja el magát, autó stb. Annak értelemszerűen nem fog megfelelni egy kora béli lányka, mert hatalmas szakadék van kettejük között.
Amiket felsoroltam, nem kell szó szerint venni és annak elég a fele is.
Én személy szerint nem tudnék mit kezdeni egy 30 éves butikossal... Pedig csak 22 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!