Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mennyi esélyt adnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyi esélyt adnátok ennek a kapcsinak?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem neten egy sráccal.elmondta hogy voltak gondjai az itallal,elvonón volt.már 2 éve "tiszta".nem tudom,mennyi energiát öljek ebbe bele,van e értelme?mi van ha vissza esik?én nem szeretnék rettegésben élni,mikor jön részegen hazaééé
2011. dec. 31. 18:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
ha nem b*szod fel az agyát a gügyögéseddel akkro nem lesz probléma :)
2011. dec. 31. 18:49
 2/14 A kérdező kommentje:
kösssz,gondolom ffi vagy...
2011. dec. 31. 18:49
 3/14 anonim ***** válasza:
hát ha nem iszik tényleg két éve és igazat mond és normális ember amúgy,akkor lehet meg lehet próbálni és nem utolsó sorban az is becsülendő benne hogy elmondta hogy gondjai voltak a piával...szerintem ha 2 évig kibírta akkor nem hinném hogy vissza esne...
2011. dec. 31. 18:50
 4/14 anonim ***** válasza:
én adnék neki esélyt, a volt barátom meg füvezett, pont akkor nem, amikor jártunk, am 3 évig 20L
 5/14 anonim ***** válasza:
50%
Drogossal meg piással soha nem kezdenék, akárhány éve is hagyta abba.
 6/14 anonim ***** válasza:
Amúgy az, hogy piált nem azt jelenti, hogy dühöngő alkoholista volt. De neked kell ismerned.
2011. dec. 31. 18:51
 7/14 A kérdező kommentje:
ami miatt aggódom,hogy van egy kisfiam.nem akarnám őt ilyesminek kitenni...24 éves a srác,még talán rá lehetne fogni a fiatalság-bolondság dolognak...
2011. dec. 31. 18:51
 8/14 anonim ***** válasza:
Van egy gyereked? Hány éves vagy, hogy 24 éves fiúval akarsz kavarni? Már bocsi. Jobb volna egy idősebb, normális pasit keresnél, akire még a gyereked is talán felnézhet majd. Sajna a szenvedélybetegség olyan, hogy bármikor újra jelentkezhet, és ha megszereted, akkor még nehezebb lesz kitenned. Hagyd a fenébe!
2011. dec. 31. 18:54
 9/14 anonim ***** válasza:
én nem kezdenék olyan csajjal aki azt mondja kapcsi.
2011. dec. 31. 18:59
 10/14 A kérdező kommentje:
23 vagyok
2011. dec. 31. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!