Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért vagytok ilyenek?
Nő létemre kérdezem. Egy kedves férfi ismerősöm most panaszkodott, hogy a barátnője kérdezte tőle, hogy:
-Na, bejön az uncsitesóm?
-Hát szép..:)
-Ahogy érzed..
ÉS MEGSÉRTŐDÖTT! Meg még régebben írta valaki itt, hogy megkérdezte a férjét, hogy kövér-e. Ő meg mondta, hogy fogyózhatna. A nő pedig besértődött, hogy miért nem szereti őt úgy, ahogy van.
Szóval ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Undorító:S
Nem tudom miért ilyenek. Én nem vagyok ilyen, pedig nő vagyok már férjes, gyerekekkel, nem is voltam ilyen.
Viszont.
Ez azért valami női dolog lehet, mert már csináltam én is ilyet, de csak viccből. Férjem is tudta, hogy vicc, nem lett besértődés. Mondjuk ő azt nem értette mire volt ez így is jó, de elfogadta női cuccnak. Élesbe nem értem az ilyesmit.
Hol érdekelne értelmes embert az, hogy nőként hogyan tekint a rokonomra a pasim???
Úristen (-.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!