Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjetek/párotok hogyan...

A férjetek/párotok hogyan kezeli a hisztijeiteket vagy mit tesz amikor idegesek vagytok?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem:)
2011. dec. 28. 19:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Elég nehezen szegény. Megpróbálja csendben megvárni a vihar végét és meghúzódik. Sajnos ilyenkor van, hogy csak idegesebb leszek. Volt már vita miattam:(

De mostanában jobban kezeli, aminek hatására az én hisztijeim is rohamosan csökkentek. :)

2011. dec. 28. 19:12
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Hiszti nem szokott lenne,olyan igen, hogy ideges vagyok. Akkor hagyja, hadd dühöngjem ki magam.

Vagy viccelődik a morgásomon,attól általában elnevetem magam

2011. dec. 28. 19:14
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

nagyon ritkán kiakad és ő is megsértődik, de fél óra után megbékél. egyébként jól bírja, többnyire olyankor vigasztal, ölelget, nyugtatgat, stb:)

jó tegyük hozzá, hogy 8 hónapja vagyunk együtt, biztos fog ez még változni:)

2011. dec. 28. 19:14
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a férjem kapja fel nagyon hamar a vizet, ha rossz napja van.

Én ilyenkor kizökkentem, egy picit kifigurázom, elneveti magát, aztán minden oké :)

Ha én vagyok ideges, én kapom fel valamin a vizet, akkor általában átragad rá, na ebből vannak a veszekedések - kb. a semmin :)

2011. dec. 28. 19:15
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
És nálatok?
2011. dec. 28. 19:16
 6/22 anonim ***** válasza:
65%

Az en parom mindent nagyon nyugodtan megbeszel velem, nagy hatassal van ram, ha hisztizek vagy ideges vagyok o igyekszik elmagyarazni nyugodtan a dolgokat es nagyon hamar megis nyukszom.

Az en parom a legjobb a vilagon. Szeretem!!!!!

2011. dec. 28. 19:17
 7/22 anonim ***** válasza:
96%

úgy tűnik ez egy általános női elmebaj:D

általában egy puszta csókkal elintézhető ha jól időzít az ember

2011. dec. 28. 19:17
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

ma 19:17 vagyok

nyugszom...elnezest :(

2011. dec. 28. 19:19
 9/22 anonim ***** válasza:
85%

A hiszti egyetlen kapcsolatnak sem tesz jót.És nincs is szükség rá.Valahogy megmérgezi a szerelmet.

Ha ideges vagyok,(ritkán van) akkor elmondom,hogy most ideges vagyok ezért,meg ezért és szépen megbeszéljük, kérek 10 perc nyugalmat ,és rendezem soraimat,mert többnyire nem a férjem tehet róla,és nem rajta fogom megbosszulni.

2011. dec. 28. 19:19
 10/22 A kérdező kommentje:

húú, köszönöm a válaszokat, azért jó olvasni, hogy meg tudjátok oldani az ilyen helyzeteket.

Szerencsére az én párom/vőlegényem is nagyon jól tud kezelni, bár hisztizni nem szoktam, évente max egyszer, de ha valami miatt ideges leszek, és otthon robbanok fel, akkor is le tud állítani.

Onnan jutott eszembe a kérdés, hogy kaptam ma egy nagyon rossz hírt, nagyon rosszul érintett, erre ért haza, és én már bőgtem rendesen (pedig nagyon ritkán sírok) de már annyira sírtam, és téptem a hajam, hogy odajött, hogy lefogja a kezem, persze ettől idegesebb lettem először, és elkezdtem "ütni", hogy engedjen el, de aztán még erősebben magához szorított, és ez annyira jó érzés volt, hogy utána nagyon hamar megnyugodtam, megbeszéltük a dolgot és most minden oké:)

2011. dec. 28. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!