A ti férjetek/párotok mennyire bókolós faja? Hogyan törődjek bele, ha az enyém nem az?
Az enyém sem ilyen. Mondjuk az a szerencsém, hogy én sem vagyok az az ember akit szavakkal kell levenni a lábáról :)
Ő ilyen és kész...
Kedvesem soha nem mond semmi bók-félét :), de tudom... ettől függetlenül, nagyon szeret!
Ő ilyen... és kész, beszólogatni felesleges :)
34/n
Az enyém az. Mindig megjegyzi (persze nem mindennap), hogy milyen csinos vagyok, jól áll az új frizura stb...
Ő imád bújni, el se tudná képzelni, hogy este ne bújjon hozzám, ne simogasson meg, a becézgetések azok meg már szinte alap dolgok Nálunk. :) Mindig kitalál valami aranyos becézgetést, imádom!
Tudom jól, hogy én vagyok az élete szerelme, tőlem akar gyereket, de annak ellenére mindennap elmondja mennyire szeret. Ha esti műszakos akkor mindig kedveskedik egy jó éjt sms-el.
Az enyém sem az a bókolós fajta.Ritkán bókol de az ütös.
Legszebb bókja.9 hónapos terhesen kócósan álmosan kikecmeregtem az ágyból,nézet majd odajött átölelt és azt mondta gyönyörű vagyok és imád,az a durva az egészben hogy nem viccből mondta hanem halál komolyan.
hát értem
azt mondta ha adok rá indokot akkor mondja, de csak úgy nem fogja mondogatni
főleg reggel nem mikor épp kócos vagyok meg minden. olyankor közli, hogy cuki az ábrázatom vagy aranyos ahogy kinézek
ilyenek
megpróbálom elfogadni, csak nekem fontosak lennének ezek
Az én párom eléggé változó,mikor jó kedve van,akkor inkább poénosra fogja,és van mikor napokig semmi.Azt minden nap elmondja reggel,délben,este,hogy szeret,és ki is mutatja.Én ilyennek szeretem,így fogadtam el,nincsenek olyan elvárásaink egymással szemben,amiről tudjuuk,hogy a másiknak igazából nem erőssége.
Aki meg bókolt éjt nappallá téve,nah az ejtett olyan szinten pofára,hogy a mai napig meg tudnám fojtani érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!