Szeretnétek arról tudni, ha egyszer régen megcsalt a férjetek/párotok? Ha ő könnyít a lelkén, azzal lehet rosszabbat tesz?
Aztán, ha 1-2-3 vagy 10 év múlva elbizonytalanodik, akkor majd ismét meg kell győznie magát arról egy ilyen kilengéssel, hogy tényleg a feleségét szereti? :)
Ha nekem a férjem 5 év boldog házasság után elmondaná, hogy pár éve megcsalt, nem bocsátanék meg neki.
Ha tehát nem akarsz elválni, inkább tartsd a szád. És egyébként rohadj meg.
Nézd, engem megcsalt a férjem anno. Még az esküvőnk előtti éjszakán is. Nem tudtam róla, a házasságunk alatt derült ki egészen véletlenül.
Akkora sebet ejtett ez rajtam hogy soha többé nem tudtam benne megbízni, megundorodtam tőle. A hányinger kerülgetett ha csak hozzám akart érni vagy a közelemben volt.
Elváltam tőle.
Amit nem tud valaki, az nem fáj. De ha már megtudja, azt nem lehet meg nem történté tenni, onnan nincs visszaút.
Ha valaki véletlen ilyet tett, egy elbizonytalanodott periódusában, és meg akarja tartani a párját, ne mondja el neki. Maradandó károkat okozna a kapcsolatukban.
Lelkén max könnyítsen úgy, hogy a legjobb barátnak, barátnőnek elmondja.
Max akkor mondja el, ha nem a férjétől van a gyerek, egyébként temesse magába örökre!
Jobb nem tudni róla. A férjem pontosan tudja, h vagy hallgat, vagy válás, ebben én sem ismerek tréfát.
Apám pl oda is költözött a kis hölgyhöz, anyám mégis visszafogadta, azóta is együtt vannak, már 35éve, valahol e mögött is női bölcsesség van, más kérdés, h vajon anyám meg tudta őszintén bocsátani neki...
Nem egyszerű a kérdésre válaszolni.
Azt, hogy esetleg egyszer megcsalt, meg tudom bocsátani. Mivel én is csaltam már meg úgy a párom, hogy közben imádtam, csak mégis úgy alakult, és tényeg semmit nem jelentett a dolog.
Ha viszont viszonya volt, amit elhallgatott, azt már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!