Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti férjetek/párotok mennyire...

A ti férjetek/párotok mennyire bókolós faja? Hogyan törődjek bele, ha az enyém nem az?

Figyelt kérdés
Elég ritkán mond valami kedveset. Ha nagyon kicsípem magam akkor esetleg kapok egy olyat, hogy csini vagy drágám. De van hogy hetekig semmi. Nem azt akarom, hogy minden nap megdicsérjen valamimet, csak épp jól esne, ha néha közölné velem, hogy elégedett velem. A szeretetét sem fejezi ki sokszor. Éjjel odabújik, de csak úgy nem nagyon szokott hízelegni, vagy épp spontán megmaszírozni vagy ilyenek. Csak nekem furcsa ez. Ismerősöktől hallom, hogy nagyon romantikus becézgetős, aranypofa párjuk van. Csak nekem nem ilyen?
2011. dec. 6. 10:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem szokott bokolni, de ha arra van szukségem, akkor hozzá bújok és kérdezgetem:

- Szeretsz?

- Szeretlek!

- Dagi vagyok?

- Hulye vagy nem dagi! :)

Tudni illik az éven szultem és rajtam maradt egy pár kilo és ha bele is dolglok nem akar lemenni.

Mindég kicsimnek, kincsemnek és most már annyának szolít. Nekem nem megy a becézgetés, mindig a nevén szolítom. Habár miotta megvan a gyerek apjának is szoktam hívni. O ezen nem sértodott meg, hogy nem becézem nyulambulamnak, tucsoknek vagy egyébb állatkáknak:)

2011. dec. 6. 14:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Az én barátom minden nap mond nekem valami szépet, de még relative fiatal a kapcsolatunk (másfél év). Minden nap elmondja, hogy milyen szép vagyok, reggel vagyok a legszebb (haha:D), szépségemnek hív, mondja milyen szexi vagyok stb. De pl azt nem veszi észre, ha új ruhát veszek, levágatom a hajam, meg ilyenek, de nem zavar:) Igazából jól esik, meg az is jól esik, hogy ha éppen rám jön, hogy undorító vagyok, hájas és nem is értem, hogy hogy van hozzám gusztusa, akkor mindig megölelget, meg mondja, hogy hülye vagyok, nem hájas. Imádom. :)

De szerintem attól függetlenül, hogy a párod nem bókol, lehet nagyon szerelmes beléd. Én pl nem tudok bókolni, senkinek semmit, kínosan érzem magam. A barátom meg nem is tudja kezelni, ha valami szépet mondok neki, szóval nem is várja el szerintem.

2011. dec. 6. 15:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Nyugi, az én párom is ilyen. Nem mondja, hogy szeret, szép vagyok, kedves vagyok, ilyen vagyok, olyan vagyok, de bújik, simogat, szeretget, és ez sokkal többet jelent:) Azzal "indokolja", hogy nem akar feleslegesen dobálózni a szavakkal, mert még elveszik a jelentésük, de tudom, hogy egyszerűen csak ilyen, és kész:)
2011. dec. 6. 20:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha neked így megfelel a Párod akkor semmi gond, nagyon jól meglehettek együtt. A baj akkor kezdődik, amikor Te vágynál kedveskedésekre, bókokra, de nem kapod meg. annak szakítás vagy megcsalás a vége...tudom, átéltem.

Nekem is volt egy párom, akivel 2.5 évig együtt voltam, de magától Ő sem mondott szépeket, meg nem volt annyira oda értem látszólag...mentek is az állandó veszekedések, mert én meg élek-halok a bókokért és adni is imádok.

A mostani Élettársacskámmal ugyan úgy vagyunk kódolva, állandóan becéz, ölel-puszil, mindennap bújunk és mindig elmondjuk egymásnak mennyire szeretjük egymást, mindennap átéljük mennyire jó végre megtaláltuk egymást. És mindig meglep és sok szerelmes üzenetet váltunk papíron, amit nagyon becsülünk.

Nekem erre van szükségem, enélkül nem érezném jól magam a kapcsolatban. Azt neked kell eldöntened, hogy neked megfelel-e amiben vagy vagy sem...ha így is boldog vagy és ezek nélkül kielégítő számodra a kapcsolat akkor nem lehet semmi baj! :)

23N

2011. dec. 7. 09:12
 15/16 anonim ***** válasza:

"Ismerõsöktõl hallom, hogy nagyon romantikus és becézgetõs, aranypofa pàrjuk van."

Tudod az ilyen aranypofàk azok, akik legjobban megcsaljàk a pàrjukat, tisztelet a kivételnek.

En nem szeretem, ha becézget, nyàlaskodik a férjem, attól függetlenül minden ùjat észrevesz rajtam. Viszont ilyenkor azt szoktam neki mondani, tudom ha nem mondod is hiszen làtom magamat a tükörben.

2011. dec. 7. 15:51
 16/16 anonim ***** válasza:

Szóban az enyém se bókolós (hiányzik néha), viszont ölelgetni-puszilgatni-magához húzni sokat szokott (szextől függetlenül is)

Az exem egyáltalán nem volt ölelgetős, neki a pénz, az ajándék volt a "szeretet-nyelve", csak rájöttem, hogy nekem a gyengédség ennél fontosabb. (Nem emiatt szakítottunk, de nem tett jót.)

A lényeg, hogy mindenkinek más a "szeretet-nyelve", az a kérdés, hogy ha szavakkal nem bókol, másképpen kifejezi-e a szeretetét?

2012. ápr. 14. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!