A férjetek/párotok hogyan kezeli a hisztijeiteket vagy mit tesz amikor idegesek vagytok?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem:)2011. dec. 28. 19:10
21/22 anonim válasza:
Szerencsére elég jól kezeli a hisztijeimet, ideges nem szoktam lenni. Mindig a megfelelő időben ölel meg és csókol meg, olyankor mindig lenyugszom. :)
De volt már amikor ő is rossz passzban volt akkor és csak piszkáltuk egymást, ekkor persze én bedurciztam mindig. :) De mindig ő enged. :) Imádom mindennél jobban!
21 éves menyasszony.
22/22 anonim válasza:
Az én férjem ideges lesz az én idegemtől, én meg ettől még idegesebb leszek. Ilyenkor kényszert érzek pl. egy ajtó bevágására, vagy mosogatásnál kicsit hevesebb mozdulatokra, de ezektől rögtön meg is nyugszom. Ha véletlen letörik egy-két kávés csésze füle, röhögünk rajta, és elillan a pipa mindkettőnkből. De tény, velem nem egyszerű az élet, elég hirtelen természetű vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!