Nektek is ilyen trehany a baratotok/ferjetek?
Nekem szerencsére segít.
Én mosogatni utálok, ő mosni és teregetni.
Mosást és a teregetést csak én csinálom, a mosogatást szinte csak ő. A többit teljesen felosztjuk egymás között. Mikor-mire van ideje a másiknak..
Nem irigyellek :( Én nem lennék együtt olyan pasival, aki nem segít. Ez régimódi begyöpösödött dolog, hogy a házimunka a nő dolga. Igen, a nőé lenne, ha otthon lenne és nevelné a gyereket, a férj pedig eltartaná, na akkor a nő dolga lenne. De mióta a nő is ugyanannyit dolgozik, mint a férfi igenis kell a munkamegosztás.
Nekem az jutott eszembe, hogy esetleg úgy bevonni a házimunkába, hogy amikor próbálkozik elcsábítani a párod, mondd neki, hogy segítsen neked, előbb végzel és előbb tudtok egymással foglalkozni.. :)
Nem a középkorban élünk már. Ugyanúgy, ahogy a nőknek is van munkahelye, a férfiak is nyugadtan besegíthetnek picit a háztartásba. Ettől még sem a nőiség, sem a férfiasság nem fog csorbát szenvedni..
Szerintem.
16:09
Ne keseredj el, azt látni már, hogy hogy viszonyul a dolgokhoz :) Ill. kérdezd meg mi a véleménye róla!
Nekem van egy haverom, világ életében kinyalta az anyukája a seggét, ahogy hazaért, egyből előtte gőzölgött a főtt kaja. Kint dolgozik most a srác jó pár éve külföldön, megtanulta ellátni magát, nyáron jön haza és összeköltözik a barátnőmmel, ígérete szerint segíteni fog neki is, mert megtapasztalta mennyi munkával jár egy háztartás vezetése :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!