A férjetek/párotok hogyan kezeli a hisztijeiteket vagy mit tesz amikor idegesek vagytok?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem:)2011. dec. 28. 19:10
11/22 anonim válasza:
Ha megkattanok, akkor a párom kicsit hagy tombolni, majd átölel és megcsókol, a fülembe súgja, hogy szeret. Ekkor mindig megnyugszom.
12/22 anonim válasza:
Kib@xottul irigyellek titeket...
13/22 anonim válasza:
általában nyugodt marad és megvárja míg magam rájövök h hülye vagyok. Ha személyeskedni kezdek és durván sértegetem, akkor van h kikéri magának, és attól mindig észhez térek. De ő annak a híve, h a problémákat meg kell beszélni és magamnak kell felismernem h hisztizek, nem akarja egy szimpla csókkal elütni, mert akkor nem fogok "tanulni belőle" és simán bevett módszernek fogom tartani h hisztizek ha vmi nem tetszik. Ő inkább segít nekem türelmével, és használ, mert egyre hamarabb ismerem fel h most épp hisztizek :)
14/22 anonim válasza:
Lekeverek a páromnak pár pofont és megnyugszik! Ha én nem hisztizek, ő se hisztizzen!
15/22 anonim válasza:
Elég gyakran hisztizek, ekkor tudatja velem, hogy "ugye tudod, hogy most hisztis kishercegnő vagy?" Ez a mondat mindig megnyugtat, veszekedni egyszer próbáltam, közölte, hogy ő ebben nem vesz részt, most csak magammal vitázok, szóljak, ha megbeszéltem magammal, azóta tárgytalan ez is.
16/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2011. dec. 28. 22:45
17/22 anonim válasza:
Hisztiztek? Nem tudtok magatokon uralkodni? Nézzetek picit magatokba, mert ezt egy férfi sem fogja eltűrni hosszabb távon. Nem lehet rángatni a partnereteket, mint egy kutyát. Egy darabig igen, míg ő is úgy gondolja, de előbb utóbb mindenkinek elege lesz önkényes játékaitokból. Nem vagytok istenek.
18/22 anonim válasza:
Nő vagyok,sosem hisztizem ezt kinevelték belőlem a szüleim.Duzzogni szoktam.Ha a párom megkérdezi mi a baj vagy elmondom neki vagy megmondom hogy hagyjon egy picit,átgondolom a helyzetet és minden okés.Ha próbál segiteni vagy tanácsokat oszt még idegesebb leszek.
19/22 anonim válasza:
Igen, nem istenek vagyunk, csak halandó emberek hibákkal.
20/22 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
egyébként szerintem azért néha a hiszti is belefér, én mondjuk kb félévente egyszer élek vele, de ne ilyenekre gondoljatok, hogy úristennn letört a műkörmöm és társai..
2011. dec. 29. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!