Úgy értem, melyik a legötletesebb, vagy a legjobban eltalált szerintetek?
Szerintem egy pizsama is lehet jól eltalált, ha van hozzá egy háttértörténet. Csak azért jutott eszembe ez a példa, mert nemrég volt a híradóban, hogy a pizsama tipikusan fantáziátlan ötlet, amivel nem okoz örömet az illető.
Én ugyanúgy tudnék örülni egy szép/meleg/vicces pizsamának, mint egy jó könyvnek. Ti? :)
2011. dec. 24. 10:01
1/9 anonim válasza:
Legbüszkébb az ideire vagyok, koncertjegy, kétmillió csoki közé elrejtve :)
2011. dec. 24. 10:06
2/9 anonim válasza:
anyukámnak vettünk egy nagyon szép kis köves arany medált a tavaly kapott gyűrűjéhez :) szerintem nagyon szép.
amúgy én is szeretem a pizsiket, és én is örülnék neki :)
2011. dec. 24. 10:07
3/9 anonim válasza:
Én mondjuk pont nem örülnék pizsamának, mert rövidnadrágban és pólóban alszok. :D A pizsi nekem kényelmetlen.
Én az egyedi ajándékok híve vagyok. Az idei közül apumé tetszik legjobban. Kap egy flaskát feles poharakkal, a flaskába bele van gravírozva, hogy "Pálinka szerelmem". Csak mert szereti a finom pálinkát. :) Amint úgy állok anyagilag, kap hozzá egy üveg finom pálinkát is. :)
16/l
2011. dec. 24. 10:17
4/9 anonim válasza:
Húúú én kinéztem egy tök jó pizsamát és én nagyon is örülnék neki! Kaptam már anyukámtól pizsit, és mindig örültem, mert tök l néznek ki. Én amúgy mindennek örülök. A mostani ajándékozásnál anyukám ajándéka a legjobb szerintem. Többek között a karácsonyi vásáron vettem neki egy ilyen illatos lógót :D szóval narancs fahéj, meg ilyenek és annyira finom és erős illata van. Nehéz is rejtegetni mert nagyon érezhető az illata. :D Remélem örül majd neki.
2011. dec. 24. 10:18
5/9 anonim válasza:
mindre büszke vagyok, de talán öcsém reakcióját várom a egjobban. vettem neki egy pulcsit a kedvenc bandájától. szerintem egy hétig folyamatosan abban lesz:)
2011. dec. 24. 11:14
6/9 anonim válasza:
Apukám nagyon édesszájú és mivel már minden bonbont végig kóstolt már amit boltokban csak kapni lehet, tavaly én gyártottam neki kis bonbonokat. Mindenféle ízben,töltelékekkel,színes cukormázzal,különböző csokikból, különböző formákban. Kb. 20 féle ízűt sikerült csinálnom. Nem mondom jó kis pepecselős meló volt, de megérte! :)
2011. dec. 24. 11:49
7/9 anonim válasza:
Páromnak egy usb-s ventillátor,mert nem működik a klima az irodában,nagyventillátor zavarja a többieket.
(nem csak ezt kap persze)
öcsémnek a távirányitós helikopter ami fel is tud szállni
2011. dec. 24. 12:53
8/9 anonim válasza:
Én gravírozott szerelem lakatot kaptam a páromtól, ami Pécsett fel is tettünk a lakatfalra :)
2011. dec. 24. 14:00
9/9 anonim válasza:
Én tesómnak vettem egy neves rendszámtáblát (www.bulirendszam.hu) ugyanis, új a parkettája, ami amerikai rendszámtábla mintás. Amúgy is rendszám mániás, a régi kocsink rendszáma a falon van ,így egy amerikai rendszámtábla a nevével megfelelő volt..a nyakamba is ugrott érte :D úgyh megérte :) párom nagy szerepjátékos, így vettem neki egy 100 oldalú dobókockát, így már semmilyen kocka nem hiányzik a repertoárból. [link] Kapott emellé még egy falra kivetítő órát, azt már régen szerette volna. A többieknek nem sikerült túl ötletes ajándékot adni, nem volt időm most ilyenekre.. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!